Zwinky Toolbar - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

Zwinky Toolbar is een browserkaper die willekeurige computers infiltreert zonder de toestemming van gebruikers en het onderbreekt hun werk op de computer. Het programma past bepaalde browserinstellingen aan, vervangt uw startpagina door home.tb.ask.com en uw standaard zoekmachine naar search.tb.ask.com. Deze aanpassingen zijn niet enkel vervelend, maar maken het browsen ook ingewikkelder.

Als u probeert om een zoekopdracht uit te voeren, zal u zien dat vele gesponsorde websites worden weergegeven in uw zoekresultaten. U kan ook verscheidene advertenties ontvangen met links naar onbekende pagina’s. Zwinky Toolbar probeert om verscheidene producten en diensten te promoten en daarom wordt u steeds herleid.

Daarenboven kan Zwinky Toolbar uw browsergewoonten bijhouden. Later kan deze informatie worden verzonden naar derden waar het kan worden gebruikt voor marketing doeleinden. Zoals u kan zien, is het niet alleen vervelend maar kan het ook ongewenste privacy- en beveiligingsproblemen veroorzaken.

Verwijder Zwinky Toolbar wanneer u het ontdekt in uw Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome browser. Eerst zal u het moeten verwijderen van de Programmalijst in het Configuratiescherm. Het wordt aangeraden om alle programma’s te verwijderen die op dezelfde dag werden geïnstalleerd als de dag waarop de problemen begonnen. Sommige versies installeren software die ervoor kan zorgen dat u uw browserinstellingen niet kan aanpassen. Om deze te identificeren, scant u best met Spyhunter of een ander betrouwbaar anti-spyware hulpmiddel. Daarna kan u de extensie verwijderen en de instellingen van uw webbrowsers herstellen.

Hoe Zwinky Toolbar te verwijderen van Internet Explorer:

 1. Klik op de pijl rechts van het zoekveld
 2. Doe het volgende: In IE8-9 kiest u Beheer zoekmachines, In ie7 klikt u op pas zoekstandaarden aan
 3. Verwijder Zwinky Toolbar uit de lijst

Hoe Zwinky Toolbar te verwijderen van Firefox :

 1. Enter “about:config” in het URL-veld. Dit zal de instellingen pagina openen
 2. Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en herstel het.
 3. Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en herstel het.
 4. Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en herstel het.
 5. Zoek naar ‘browser.newtab.url’. Klik rechts en herstel het. Dit zorgt ervoor dat de zoekpagina niet steeds zal worden gelanceerd in elk nieuw tabblad.
 6. Als de instellingen terugkeren en een scan met een anti-malware programma niks aangeeft: Sluit Firefox, open de bestandsverkenner en enter %AppData% in de adresbalk. Enter user.js in het zoekveld. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal bovenstaande stappen moeten herhalen.

Hoe Zwinky Toolbar te verwijderen van Google Chrome:

 1. Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser.
 2. Selecteer Instellingen.
 3. Selecteer Algemeen -> Beheer Zoekmachines.
 4. Verwijder onnodige zoekmachines uit de lijst.
 5. Ga terug naar instellingen. Bij Opstarten kiest u voor open lege pagina (u kan ook ongewenste pagina’s verwijderen van de set pagina’s link).

Automatische tools Zwinky Toolbar verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Zwinky Toolbar files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Zwinky Toolbar

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
oktober 5, 2015 10:26, oktober 5, 2015 10:26
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *