Hitman Pro beoordelen

“Hitman Pro” is een goede naam voor de malwareverwijderingstool van SurfRight. Het programma is bijna niet op te merken, snel en, het allerbelangrijkste, in staat om uw problemen op te lossen op een eenvoudige manier. Wat niet in de vergelijking met een “hitman” opgaat is de prijs waarvoor dit beschikbaar is: slechts $19.95 per jaar. Dat is bijna de helft van de prijs die de grotere namen aanbieden. Daarnaast kunt u Hitman Pro gebruiken om uw computer te scannen zonder ooit een cent te betalen en u krijgt een dertig dagen proefversie waarmee u malware kunt verwijderen (de proefperiode van dertig dagen begint wanneer u voor het eerst malware van uw systeem verwijderd).
Hitman Pro 3.5 is ontworpen voor cloud en daarom is het slechts 6MB groot en draait nog steeds met belachelijke snelheden. Deze tool is geweldig voor de mensen die geen computerexperts zijn omdat het erg gebruiksvriendelijk is. Maar het zal ook de doorgewinterde expert aanspreken vanwege de vele optimalisatie mogelijkheden.
In het kort, Hitman Pro 3.5 is een geweldig, goedkoop en klein programma die u net zo goed helpt de malware van uw computer te verwijderen als de grote, dure merken.
Nu verder met de details…
Het Scannen
De scan wordt erg snel uitgevoerd maar dat betekent niet dat het oppervlakkig gebeurt. Sterker nog, het proces achter de scan is nogal ingewikkeld. Allereerst maakt Hitman gebruik van een gedragstechniek die als een zeef door de bestanden heen gaat en de bestanden die de test niet doorstaat noteert. Het kijkt bijvoorbeeld naar de uitgever, codering, interactie met schadelijke websites en of er alarmerende notities met betrekking tot veiligheid aan het bestand verbonden zijn. Dit zijn slechts een aantal factoren waaraan bestanden moeten voldoen om te vermijden dat ze als verdacht worden aangemerkt.
De bestanden die door Hitman Pro 3.5 als verdacht worden bestempeld worden vervolgens overgebracht naar de cloud voor een beoordeling. De cloud staat onder andere in contact met de databanken van ESET Nod, Avira, a-squared en PrevX. Alle bestanden die dan nog verdacht zijn zonder dat het duidelijk is om  welke besmetting het gaat, worden geüpload naar een team van experts die de bestanden direct analyseren.
De Statistieken
We hebben Hitman Pro 3.5 op verschillende computer getest. Een aantal computers waren schoon en andere waren met virussen besmet. De statistieken zijn als volgt:
Hitman vond gemiddeld 90% van de malwareprogramma’s op onze systeem en dat is een uitzonderlijk hoog percentage. En over rootkits gesproken dat een steeds populairdere tool voor hackers wordt, Hitman vond deze programma’s bijna allemaal en scoorde hoger dan welk veiligheidsprogramma dat we getest hebben.

Een andere belangrijk aspect van elk hedendaags veiligheidsprogramma is hoe goed het malafide veiligheidsprogramma’s opspoort. Volgens onze tests scoort Hitman ruim boven het gemiddelde.
De statistieken zijn al met al goed met één uitzondering. Hitman laat veel sporen na in uw Windows register.
Conclusies
Hitman Pro 3.5 is goedkoop, goedkoper zelfs dan de meeste veiligheidsprogramma’s (ook goedkoper dan sommige programma’s die niet eens in de buurt van Hitmans score komen). Het is snel en neemt weinig geheugen wat perfect is voor oudere machines. Het is uiterst effectief in het opsporen van een breed scala aan besmettingen. Dit klinkt allemaal geweldig, maar er zijn ook een paar nadelen.
Het grootste probleem is het feit dat Hitman geen realtime bescherming biedt. Dit betekent dat uw systeem steeds scans moet uitvoeren om er zeker van te zijn dat het veilig blijft. Het neemt maar rond de twee minuten in beslag, maar het is nog steeds een ongemak dat in sommige gevallen problematisch kan zijn. Daarom zou Hitman alleen gebruikt moeten worden in combinatie met een andere veiligheidsprogramma.
Dit zou ook een andere probleem op kunnen lossen: de sporen die Hitman achterlaat als het zijn werk heeft gedaan.
Wij kunnen met een gerust hart Hitman Pro 3.5 aan iedereen aanraden die malwareproblemen heeft en op zoek is naar een snelle oplossing.

Bron: https://www.2-viruses.com/reviews/hitman-pro

Lees "Hitman Pro beoordelen" in andere talen

Hitman Pro (es) 
Hitman Pro (en) 
Hitman Pro (fr) 
Hitman Pro (pt) 
Hitman Pro (de)  Flag of Germany
Hitman Pro (lt) 
Hitman Pro (it) 
Hitman Pro (se) 
Hitman Pro (dk) 
Hitman Pro (jp) 
Hitman Pro (kr)  Flag of South Korea

One response to “Hitman Pro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.