Oshi Defender beoordelen

OSHI Defender is een krachtige allround anti-malware tool die je systeem kan beschermen tegen allerlei infecties, zoals browser hijackers, Trojanen, ransomware, adware enz. Gebruikers houden van zijn makkelijk te gebruiken software interface en efficiëntie. Deze anti-malware tool wordt beschouwd als zijnde één van de beste als het aankomt op het detecteren en verwijderen van infecties. Bovendien heeft het een grote malware database, die constant wordt bijgewerkt.

De ontwerpers van deze anti-malware tool stellen dat 99 percent van de computers geïnfecteerd zijn met een soort van malware en dus zou elk apparaat moeten worden beschermd met een anti-malware software. Meer nog, OSHI Defender wordt gepromoot als het beste tool op de markt voor het detecteren van malware, aangezien het ongeveer 99 % van alle bestaande malware detecteert. We kunnen deze cijfers niet bevestigen of ontkennen, dus kan enkel de gebruiker bepalen of dit tool echt zo krachtig is als het voorgesteld wordt.

OSHI Defender heeft een sterke scan en kan elk bestand, dat op je harde schijf staat, controleren. Als een bestand overeenstemt met het bestand in hun malware database, wordt het bestand onmiddellijk uitgeschakeld (zelfs nog voor de scan voltooid werd) en kan je beslissen wat te doen – verwijderen of laten staan. Het verwijderen van mogelijk kwaadaardige bestanden is echter enkel mogelijk met de premium versie, dus zal je $47,43 moeten betalen om dit te doen. Dit is niet zo duur in vergelijking met andere gelijkaardige anti-malware tools op de markt. Bovendien, biedt OSHI Defender je een 30 dagen gratis proefperiode van de premium versie aan, dus voor je het koopt kan je jezelf ervan verzekeren dat het zijn geld waard is of niet.

Als er één ding is dat OSHI Defender onderscheid van alle andere gelijkaardige anti-malware tools is het, het gadeslaan van browser add-ons. De meeste anti-malware software is geweldig in het detecteren en verwijderen van virussen, maar de meeste van hen slagen er niet in de browser te beschermen en virussen te detecteren die werken als browsers add-ons. OSHI Defender is hier echt goed in omdat het verschillende browsers add-ons en extensies kan controleren en de kwaadaardige kan detecteren. Alle browser hijackers en adware werken als een browser add-ons dus is het echt wel belangrijk.

Waarom houden gebruikers van OSHI Defender

OSHI Defender krijgt veel goede feedback en de meeste is dankzij hun gebruiksvriendelijke desktop toepassing. Gebruikers houden ervan omdat het zo makkelijk te gebruiken is en alle tools zeer goed uitgelegd worden aan jan met de pet. Als je dus ook geen computer genie bent, is OSHI Defender de juiste keuze als je bescherming tegen malware en allerlei virussen.

Waarom houden gebruikers niet van OSHI Defender

Veel gebruikers klagen dat de scan van OSHI Defender zeer lang duurt. Dit is echter maar gedeeltelijk waar. De eerste scan na het installeren van een anti-malware tool duurt steeds langer dan de normale scans. Dit komt omdat het al je bestanden, register en gelijkaardige onderdelen moet controleren. Deze scan kan tot 2 uren in beslag nemen, dus je hoeft echt niet te zitten kijken hoe deze machine werkt – laat het in de achtergrond werken en ga door met je gewone bezigheden. De scans hierna, die regelmatig uitgevoerd worden, zullen minder tijd in beslag nemen. Nadat de scan werd voltooid, zal je een gedetailleerde analyse te zien krijgen van de veiligheid van je pc en de mogelijke dreigingen. Dit rapport is eveneens zeer gebruiksvriendelijk, dus zal je kunnen begrijpen wat er gaande is.

Positieve kanten van OSHI Defender

Gebruiksvriendelijke interface, makkelijk te gebruiken

Allround tool

Hoge malware detectie ratio (99%)

Eenmalige betaling voor de premium versie

Kan tot op 3 apparaten gebruikt worden

 

Negatieve kanten van OSHI Defender

Enkel de betaalde versie kan infecties verwijderen

Enkel compatibel met Windows

Bron: https://www.2-viruses.com/reviews/oshi-defender

Lees "Oshi Defender beoordelen" in andere talen

OSHI Defender (en) 
OSHI Defender (es) 
OSHI Defender (kr)  Flag of South Korea
OSHI Defender (dk) 
OSHI Defender (jp) 
OSHI Defender (fr) 
OSHI Defender (se) 
OSHI Defender (pt) 
OSHI Defender (it) 
OSHI Defender (de)  Flag of Germany
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.