Plumbytes Anti Malware beoordelen

Plumbytes Anti-Malware is een beveiliging software die ontworpen werd om Trojanen, ransomware, rogue antispyware, adware, browser hijackers, wormen, keyloggers en andere types van infecties te traceren en verwijderen. Ja, je hoorde he goed. Het verwijdert niet enkel malware maar het lost ook spyware gerelateerde problemen op. Het programma werd ontworpen door Plumbytes Software, LP, een bedrijf uit het Verenigd Koninkrijk.

Plumbytes gebruikt de nieuwste technologie welke toelaat allerlei infecties efficiënt, snel en gemakkelijk te detecteren en te verwijderen. Het programma heeft ook een geïntegreerde “anti-hijack” bescherming technologie, die helpt om browser hijackers te stoppen je browsers over te nemen, terwijl een “beveiliging dreiging detectie” eigenschap helpt om je te beschermen tijdens het surfen op het internet. Het is een geweldig tool dat gebruikers zal helpen om kwaadaardige sites te mijden of om gevaarlijke toepassingen te installeren. Het is een relatief snel anti-malware programma en het scannen zelf duurt niet al te lang.

Plumbytes kan worden gedownload van op zijn officiële site. Het zal gratis je pc scannen en dreigingen detecteren. Als je de volledige versie van Plumbytes wilt krijgen en genieten van al zijn eigenschappen, kan je het kopen voor 34.99 EUR. Deze versie is 6 maanden geldig en je kan het automatisch vernieuwen. De toepassing is compatibel met Windows 10/8/7 (zowel 32 als 64 bit), Vista en XP. Vergeet ook de 24/7 Technische Bijstand niet die je kan contacteren telkens je computer problemen heeft. Een ervaren IT team staat klaar om gratis een aangepaste oplossing te voorzien, als de software het niet automatisch detecteert.

Plumbytes heeft een Geld Terug Garantie. Als de software niet aan je verwachtingen voldoet kan je een volledige restitutie vragen binnen de 30 dagen na de aankoop.

Tijdens onze evaluatie heb ik Plumbytes getest tegen verschillende parasieten en het presteerde vrij goed. Zijn installatieproces is zeer snel ten opzichte van zijn concurrenten en de interface is netjes en simpel. Wat het meeste indruk maakte op mij is dat het niet veel “dubieuze” cookies detecteerde wat meestal een strategie is van zijn concurrenten om hun verkoop te verbeteren.

Positieve kanten van Plumbytes anti-Malware

  • Relatief snel
  • Toont infectie locaties gratis zodat je de bestanden zelf kan verwijderen
  • Toont niet teveel cookies als "infecties", enkel deze gerelateerd aan parasieten. Dit betekent dat het niet te agressief is en het niet zal proberen je te overtuigen om zijn volledige versie te kopen als je niet geïnfecteerd bent.

Negatieve kanten van Plumbytes anti-Malware

  • Plumbytes wordt op dit moment als een PUA gedetecteerd door sommige van zijn concurrenten. We vonden geen legitieme reden hiervoor.
  • Het installatieproces kan meer geschikt zijn tegen adware en hijackers dan wel rootkits en Trojanen. Sommige andere anti-malware tools gebruiken agressievere manieren om te installeren dus kunnen ze gebruikt worden op zwaar geïnfecteerde systemen.

 

Bron: https://www.2-viruses.com/reviews/plumbytes-anti-malware

Lees "Plumbytes Anti Malware beoordelen" in andere talen

Plumbytes Anti-Malware (en) 
Plumbytes anti-Malware (es) 
Plumbytes anti-Malware (dk) 
Plumbytes anti-Malware (lt) 
Plumbytes anti-Malware (fr) 
Plumbytes anti-Malware (jp) 
Plumbytes anti-Malware (kr)  Flag of South Korea
Plumbytes anti-Malware (se) 
Plumbytes anti-Malware (it) 
Plumbytes anti-Malware (pt) 
Plumbytes anti-Malware (de)  Flag of Germany
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.