Reimage beoordelen

Reimage is een Windows herstel tool dat we classificeren als een nood scanner. Net zoals andere tools uit deze categorie, is het gericht op het oplossen van computerproblemen nadat deze optraden en de prestaties van de pc te herstellen.

Deze nood scanner is beschikbaar op bijna alle populaire platformen, inclusief Windows OS, Mac OS en zelfs Android. Het gebruiken van Reimage repair voor het oplossen van Windows OS problemen kan de beste oplossing zijn – het kan beschadigde of slecht aangepaste Windows bestanden herstellen.

Aangezien veel gebruikers gefrustreerd raken door de problemen met bugs in Windows OS bestanden, kan Reimage Plus gebruikt worden i.p.v. het volledige besturingssysteem opnieuw te installeren. Het is echter belangrijk dat je weet dat deze herstel tool geen software problemen kan oplossen, het is enkel efficiënt aangaande het besturingssysteem.

Reimage is een allround tool, dus als je de gratis versie download en een snelle scan uitvoert, zal het alle virussen, malware, ontbrekende en beschadigede bestanden op je system weergeven. Als de problemen die je ondervind te maken hebben met iets dat hersteld kan worden door dit tool, zal men je aanbieden om een premium licentie te kopen tegen $37.95 per jaar, voor alle beschikbare functies.

Als het probleem gerelateerd is aan software of een andere factor die niet hersteld kan worden door Reimage repair, zal je ook hiervan op de hoogte gebracht worden, het bespaart je dus tijd. Een snelle scan duurt ongeveer 5 minuten (afhankelijk van de hoeveelheid bestanden en programma’s op je system) en op het einde zal je een duidelijk rapport over de gezondheid van je pc krijgen.


Reimage scan

De proefversie is gratis voor een onbeperkte tijd, dus als je enkel de scan functie nodig hebt zal het je niets kosten. Bij de Premium versie heb je een 60 dagen niet goed geld terug garantie, dusk an je het zeker eens proberen.


Als we het hebben over malware detectie en verwijdering – kunnen andere Anti-Malware tools zoals SpyHunter of Plumbytes je hogere detectie aanbieden omdat hun databases groter zijn en vaker geüpdate worden. Ondanks dit, is Reimage nog steeds in staat om de meeste malware infecties efficiënt te behandelen.

De Reimage scanner doorloopt drie stages: Hardware, Veiligheid en Stabiliteit. Eerst, controleert het programma je geheugen, de snelheid van je harde schijf, CPU parameters, etc. Reimage Automated PC Repair kan je helpen om sommige Windows fouten, computer crashes, corrupte DDLs en gelijkaardige schade te herstellen. Daarna begint de beveiligingscontrole, waar het allerlei dreigingen detecteert, zoals adware, spyware, rootkits, Trojanen, wormen, etc. en je helpt om deze te verwijderen. Tenslotte kijkt het naar de stabiliteit van je systeem en identificeert het de programma’s die de neiging hebben te crashen.


Reimage scan result

Er kunnen in Reimage Plus scans geen valse positieven worden opgemerkt. Het enige wat teleurstellend kan zijn – er wordt een beter detectie algoritme gebruikt in de betalende versie. Dit is oneerlijk ten opzichte van gebruikers die het programma kopen of niet, aangezien het eindproduct zal verschillen (het is beter, beloofd men).

Een van de grootste voordelen ten opzichte van gelijkaardige tools is dat het ook beschikt over een Mac-versie. Reimage is een geweldige oplossing als je op zoek bent naar software voor je Mac. Het zal makkelijk alle ongewenste toepassingen verwijderen.


Reimage purchase page

Bovendien ruimt het je surfgeschiedenis op, herstelt het fouten en helpt het je cached ruimte te verwijderen. Je kan deze tool dagelijks gebruiken om je systeem te controleren en te zorgen dat het vlot en snel blijft draaien. Reimage voor Mac voorziet geen beveiliging service. Daarom moet je ook een betrouwbare antivirus kopen. Ook niet elk herstel tool kan je helpen met Android OS, Reimage kan dit wel.

Het programma kan gebruikers met Android apparaten helpen. Als je jezelf afvraagt of al je apps veilig zijn of niet, moet je overwegen om Reimage voor Android aan te schaffen. Zodra het geïnstalleerd is, zal het programma je apparaat scannen en de problemen identificeren. Het detecteert kwaadaardige apps en helpt bij het opruimen van je geheugen.

Wat goed is aan Reimage voor Android is, dat het gratis is. Als je dus de problemen met je telefoon moe bent, aarzel dan niet en gebruik deze tool.

De zwakste schakel aan deze software is waarschijnlijk de klanten ondersteuning. Vergeleken met de ondersteuning van SpyHunter of Malwarebytes, heeft Reimage nog ruimte voor verbetering. Het enige wat je kan doen om professionele techniekers te contacteren is een ticket versturen aan hun helpdesk en hopen dat ze snel antwoorden. Dit zou echter voldoende moeten zijn als je niet verwacht dat er iemand binnen de minuut antwoord.

Een ander minpuntje – het scant automatisch telkens je het programma start. Ja, dit zorgt niet voor problemen maar het is echt niet nodig. Gelukkig gebruikt het programma niet veel CPU bronnen dus heft het geen invloed op de werking van je systeem.

Al bij al is het een goed product voor een degelijke prijs. Het is voor op veel competitie met een mogelijkheid om allround problemen op te lossen en de beschikbaarheid op vele platformen maakt het nog aantrekkelijker voor alledaagse gebruikers.

Bron: https://www.2-viruses.com/reviews/reimage

Lees "Reimage beoordelen" in andere talen

Reimage (en) 
Reimage (de)  Flag of Germany
Reimage (es) 
Reimage (fr) 
Reimage (it) 
Reimage (dk) 
Reimage (pt) 
Reimage (se) 
Reimage (リイメージ) (jp) 
Reimage (kr)  Flag of South Korea
Reimage (lt) 

2 responses to “Reimage

  1. Ik raad het niemand aan. Blijf er gewoon vanaf van die software.
    Ik heb het gedowload en betaald, daar het niet goed werkte helpdesk gebeld en 20 minuten aan de telefoon gehangen, tot die vriendelijke vrouw me wist te vertellen dat dit program op mijn computer niet kon werken.
    Computer was te oud of geheugen te smal. Dat was het dan en bey bey lieve centjes.

    1. hallo, in dit geval moet je om een terugbetaling vragen en krijg je je geld terug. Als uw computer echt oud is en Reimage niet kan uitvoeren, probeer dan Spybot-software te downloaden die ook compatibel is met oudere machines. Ik hoop dat dit helpt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.