Spyhunter beoordelen

SpyHunter is een van de beste commerciële malware verwijderaars die momenteel beschikbaar zijn. Zijn voornaamste eigenschappen omvatten het verwijderen van malware van reeds geïnfecteerde systemen en een geïntegreerde helpdesk, welke mensen toelaat oplossingen te vinden voor de ergste infecties. Ondanks zijn geavanceerde eigenschappen is SpyHunter makkelijk te gebruiken en vrij snel. Daarnaast, kan het ook gebruikt worden samen met andere bestaande antivirus software, als een op aanvraag scanner of een tool voor aanvullende bescherming tegen malware/spyware parasieten.

Een van de belangrijkste eigenschappen van SpyHunter is zijn installer. Sommige malware varianten proberen te verhinderen dat legitieme anti-malware programma’s opgestart worden door hun proces uit te schakelen. De WinWebSec familie is een groep van rogue software apps die beveiligingsprogramma’s niet laten werken. De SH installer zal echter ongewenste processen uitschakelen tijdens zijn installatieproces. Daarna al het, het uitvoeringsbestand van SpyHunter voorbereiden en opstarten.

Spyhunter loading screen

Gratis toegang

SpyHunter heeft zowel een gratis als een betalende versie en een van de grootste voordelen is dat je een volledige scan kan uitvoeren en gedetailleerde rapporten kan krijgen zonder de premium versie aan te kopen. Gebruikers met voldoende computerkennis kunnen deze eigenschap gebruiken en de malware volledig verwijderen door het analyseren van deze uitgebreide rapporten.

Gebruikers die overwegen om een premium licentie van SpyHunter te kopen, worden aangeraden eerst een scan uit te voeren met de gratis versie en de resultaten te onderzoeken. Hoewel SH beschikt over een van de hoogste malware detectie cijfers op de markt, kan het zijn dat je computer gewoon besmet is met mogelijk kwaadaardige register items en geen echte malware bestanden: meestal identificeert SpyHunter ze als adware helpers. Zelfs al is dit het geval, dan nog is SH een verstandige keuze aangezien het niet enkel werkt als een malware verwijderaar, maar ook als een schild. Het kan makkelijk de toegang tot je apparaat blokkeren voor malware of kwaadaardige software.

Hoewel SpyHunter gepromoot wordt als een opruim tool en dit zijn primaire functie is, voorziet het programma ook een degelijke real-time bescherming. Telkens je een programma opstart en SpyHunter iets ongewoons opmerkt, wordt je hiervan op de hoogte gebracht. Het zal je steeds om toestemming vragen om een installatie te starten. In het geval dat zo’n verzoek uit het niets opduikt, kan je er zeker van zijn dat er ongewenste codes actief zijn op je systeem en deze proberen malware te installeren.

Spyhunter scan process

Scan Proces

SpyHunter werkt met een krachtige scan, welke een gamma aan voordelen bevat. Na elke scan zal, SpyHunter je voorzien van begrijpelijke info over de staat van je systeem. Het zal je ook vragen of je zelf geen verdachte bestanden gezien hebt die zouden gedetecteerd moeten zijn tijdens de analyse. Bepaalde bestanden worden meestal niet gedecteerd omdat ze niet geregistreerd staan als malware, maar als potentieel ongewenste items. Ze kunnen niet registreert worden als malware; toch vormen ze onder bepaalde omstandigheden een bedreiging. Daarom wordt je gevraagd welke actie dient te worden ondernomen.

spyhunter live support

Dit Anti-Malware tool is geliefd vanwege zijn geautomatiseerd proces: het is echt makkelijk te gebruiken. Indien nodig, zal SpyHunter je computer herstarten om automatisch een boot-time clean-up proces uit te voeren. Het programma is ook in staat om het systeem in veilige modus te laten draaien, indien nodig.

Live Support

Het aanschaffen van een premium versie van SpyHunter draait niet enkel om een AM software: ook de tech ondersteuning speelt hierbij een belangrijke rol. Ransomware is momenteel één van de meest nadelige types van malware die je systeem volledig kan controleren en je pogingen om een anti-malware software te downloaden kan blokkeren. Crypto-virussen verhinderen ook dat je het systeem herstart in veilige modus of zelfs de toegang tot je OS in het algemeen. Het is geen onoverkomelijk probleem als je beschikt over de premium versie van SH welke je de mogelijkheid geeft om hun tech ondersteuning te contacteren. In dit scenario, kan de tech ondersteuning van SpyHunter je computer vanop afstand beheren en het probleem oplossen terwijl ze met je chatten.

Hun tech ondersteuningssysteem, genaamd ‘Spyware HelpDesk’ is 24/7 beschikbaar en verdeeld in 2 takken: SpyHunter Support Ticket System en Custom Fix System. Het eerste moet je contacteren als er problemen zijn met de SpyHunter software en Custom Fix System is een hulp omgeving die in actie komt als SpyHunter een infectie niet kan verwijderen.

Hier is video handleiding over Spyhunter die Security Shield process uitschakelt tijdens het installeren

Positieve kanten van Spyhunter

  • SpyHunter dood aggressieve malware processen voor de installatie
  • SpyHunter installeert zelfs op erg geïnfecteerde computers
  • Erg grote database van malware parasieten
  • SpyHunter werkt ook met andere anti-virussen 
  • Gratis advies

Negatieve kanten van Spyhunter

  • Bevat geen anti-virus
  • Het is niet de goedkoopste anti-malware software

Bron: https://www.2-viruses.com/reviews/spyhunter

Lees "Spyhunter beoordelen" in andere talen

Spyhunter (es) 
Spyhunter (en) 
Spyhunter (fr) 
Spyhunter (pt) 
Spyhunter (de)  Flag of Germany
Spyhunter (lt) 
Spyhunter (it) 
Spyhunter (se) 
Spyhunter (dk) 
Spyhunter (jp) 
Spyhunter (kr)  Flag of South Korea
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.