Scorekaart en Samenvatting

Naam: TDSSKiller
Type: Emergency scanners,
Vennootschap: http://www.kaspersky.com
Prijs:  (gratis beschikbaar)
Rang:
 
 

Positieve kanten van TDSSKiller

Goed in rootkit verwijderen

 

Negatieve kanten van TDSSKiller

  • Biedt geen bescherming
  • Detecteert geen andere parasieten in multi-infecties

TDSSKiller Beoordeling Gegevens

TDSSKiller is vandaag de dag een van de meest gebruikte gratis anti-rootkit instrumenten. Het begon als een nuttig Kaspersky instrument om TDSS / ZeroAccess rootkits aan te vallen, maar andere parasieten-families worden ook ondersteund. Het is een volledig gratis programma en heel goed om malware te verwijderen. Het is beter dan de gewone anti-rootkit software omdat het niet alleen verdachte items detecteert, maar ook parasieten. TDSSKiller biedt daarom meer informatie en is beter om complexe parasieten te bestrijden. 

TDSSKiller is heel simpel in gebruik. U download het, lanceert het en scant het. Het detecteert zowel bekende rootkits als rootkit gedragingen (verborgen bestanden of processen). U kunt de eerste soort probleemloos verwijderen, verdachte moeten echter onderzocht worden. Sommige antivirussen, copyright / DRM management software kunnen rootkit technieken gebruiken, zelfs als deze geheel legaal zijn. 

Deze software werkt goed op 32 en 64 bits Windows, u hoeft daarom niet te onderzoeken welke versie u moet downloaden. Dit is een probleem met b.v. Hitman Pro. Sommige oudere anti-rookits weigeren te werken op 64 bit systemen. 

Het belangrijkste nadeel van TDSSKiller is het feit dat het alleen een anti-rootkit is en geen enkele vorm van bescherming biedt. Daarom zullen sommige multi-infectie problemen geven. Sommige smiechten zullen bijvoorbeeld nadat rootkit is verwijderd het opnieuw installeren, waardoor verschillende aanpakken nodig zijn. 

 
 
 
   
maart 5, 2014 09:06, april 3, 2017 12:10