Turbo Your Pc beoordelen

Turbo Your PC is een controversieel hulpmiddel en u denkt best twee keer na vooraleer het aan te kopen.

Het wordt gepromoot als een handig hulpmiddel dat u zal helpen om uw computer te boosten. Maar er zijn verscheidene problemen die u eerst moet kennen. Eerst en vooral is Turbo Your PC niet gratis zoals is geadverteerd. De gratis versie scant alleen computers, maar om het echt iets te laten doen zal u worden gevraagd om de premiumversie van deze software te kopen. Ten tweede is het niet duidelijk wat u zal verkrijgen, welke verbeteringen zullen worden uitgevoerd en welke specifieke problemen u moet oplossen met deze software.

U kan het gratis downloaden via https://www.turboyourpc.com (zie afbeelding hieronder).

Screen Shot 2015-09-29 at 16.14.18

De installatie is zeer simpel en u zal Turbo Your PC geïnstalleerd hebben na enkele minuten. De volgende stap is het scannen van uw computer ermee. Een scan duurt meestal 5 tot 10 minuten. Daarna zal u resultaten van de scan en verscheidene problemen te zien krijgen (zie afbeelding hieronder).

Screen Shot 2015-09-29 at 12.57.03

Zoals u kan zien, zegt Turbo Your PC dat u elementen van uw computer niet effectief gebruikt en de prestaties van uw systeem verbeterd kunnen worden. Maar ze specificeren niet hoe ze dat zullen doen en daarom zeggen een aantal mensen dat het oplichterij is.

Als u op de “Fix issues” of “Los problemen op” knop klikt, zal u moeten registreren. Vul uw e-mailadres en nickname in. Meteen daarna zal u een bericht zien zoals deze:

Screen Shot 2015-09-29 at 15.50.49

Zoals u kan zien, moet u ‘uw account volledig activeren om alle errors op te lossen’. Dat zal u $10.83 kosten. Het betaalvenster ziet er zo uit:

Screen Shot 2015-09-29 at 15.53.35

Als u Turbo Your PC handig vindt – dan kan u z’n premiumversie gerust aankopen en gebruiken. Het zal geen cyberveiligheidsproblemen creëren. Maar we betwijfelen dat het echt goede resultaten zal hebben voor u, daarom is het investeren van geld in deze applicatie iets waarover serieus moet worden nagedacht.

Bron: https://www.2-viruses.com/reviews/turbo-your-pc

Lees "Turbo Your Pc beoordelen" in andere talen

Turbo Your PC (en) 
Turbo Your PC (dk) 
Turbo Your PC (es) 
Turbo Your PC (de)  Flag of Germany
Turbo Your PC (se) 
Turbo Your PC (pt) 
Turbo Your PC (it) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.