System SpeedUp - Hoe te verwijderen?

 
UAB DIGIMA

System SpeedUp is een legitieme registerschoonmaker die gedistribueerd wordt door middel van geniepige tactieken. Daarom wordt het ook gecategoriseerd als een potentieel ongewenst programma. Op het eerste zicht mag het dan wel op een waardevolle gratis applicatie lijken, maar het is in geen geval gratis. Het kan misleidend werken want er is een knop met de melding “Gratis Download” op de officiële webpagina van het hulpmiddel. Als u het gratis wil gebruiken, zal u enkel in staat zijn uw pc te scannen en verscheidene systeemfouten te detecteren. Maar om deze op te lossen, zal u gevraagd worden $29.95 te betalen om de volledige versie van System SpeedUp te verkrijgen. Maar om ervoor te zorgen dat de makers meer geld verdienen, toont het hulpmiddel ook valse problemen of problemen die helemaal niet serieus zijn en geen oplossing nodig hebben. Tijdens de aankoop zal u geforceerd worden om uw persoonlijke informatie (zoals uw kredietkaartinformatie en adres) mee te delen. Dus denk goed na vooraleer te betalen.

Het werd ontworpen door Systweak Software – een bedrijf dat bekend is voor het maken van software zoals PC Cleaner en Advanced Disk Recovery. Deze programma’s werden gemaakt om uw systeemprestaties te verbeteren. System SpeedUp is niet helemaal een nutteloos hulpmiddel – in sommige gevallen kan het gebruikt worden om echte bedreigingen te detecteren, zodat u ze kan verwijderen met andere anti-malware software. Maar dit wordt niet aangeraden, want er zijn een groot aantal andere gratis applicaties.

Het echte probleem is dat System SpeedUp wordt aanbevolen tijdens het deïnstallatieproces van Regclean Pro en andere Systweak software. Dit kan als een gemene tactiek worden gezien en u vertrouwt zulke programma’s dus best niet.

Nadat mensen te weten komen dat System SpeedUp niet echt gratis is, proberen ze het vaak te verwijderen of te ontwijken. Daarom kan het als een PUP (‘potentially unwanted program’ of potentieel ongewenst programma) gezien worden. Als u één van deze gebruikers bent en u wil de schoonmaak-applicatie verwijderen, volg dan onze handleiding.

Ga naar het Configuratiescherm. In Windows XP/Vista/7 gaat u naar Start -> Configuratiescherm, en dan de programmalijst. Zoek voor System SpeedUp in de lijst van programma’s en verwijder het. Scannen met anti-malware programma’s zoals Spyhunter of Malwarebytes Anti-Malware kan zeer handig zijn. Zo kan u te weten komen of er zich nog meer ongewenste programma’s op uw computer bevinden.

Automatische tools System SpeedUp verwijderen

 

Andere hulpmiddelen

 
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
  0   0
    Hitman Pro
 
Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals System SpeedUp en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

System SpeedUp schermafbeeldingen

 
         
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

System SpeedUp feiten