Reimage

 

Scorekaart en Samenvatting

Naam: Reimage
Type: Emergency scanners,
Vennootschap: http://www.reimage.com
Prijs: 49 USD (beperkte proefversie beschikbaar)
Rang:
 
Wij zijn aangesloten bij dit programma. Lees onze openbaring.  

Reimage Beoordeling Gegevens

Reimage is windows herstel tool dat we classificeren als een nood scanner. Net zoals andere tools uit deze categorie, is het bedoeld om computer problemen op te lossen nadat deze zich voordeden en de pc te herstellen zodat hij weer top presteert. Reimage voorziet geen real-time bescherming.

Reimage verschilt van zowel register reinigers, systeem optimalisatie software en virus verwijderaars omdat het een cloud-gebaseerde driver heeft en een andere bestandsdatabase die toelaat dat aangetaste of niet repareerbare bestanden opnieuw worden gedownload zonder volledig of gedeeltelijk opnieuw te moeten installeren. Dit laat toe de pc te herstellen nadat een belangrijk bestand werd verwijdert, overschreven of hernoemd. Dit is een vrij nieuwe service en een grote plus om het te gebruiken op zwaar geïnfecteerde machines zonder al de software bij de hand te moeten hebben. Simpel gesteld, Reimage “weet” hoe goed je pc moet presteren, en antivirussen “kennen” de signalen van slechte software op je pc, dus werken ze naar hetzelfde doel maar vanuit een andere invalshoek.

We hebben Reimage getest op zowel zuivere als geïnfecteerde computers. De gratis versie is enkel een scanner, maar Reimage heeft ons echter voorzien van een eenmalige sleutel voor de software. Hieronder kan je screenshots terugvinden van de scans. Dit is niet de eerste keer dat ik Reimage contoleer en we zien er verbetering in.

De Reimage scanner doorloopt drie etappes: Hardware, Veiligheid en Stabiliteit. Eerst controleert het programma de situatie van je systeemgeheugen, harde schijf snelheid, CPU parameters, enz. Reimage Automated PC Repair kan je helpen om sommige Windows fouten, computer bevriezingen, gecorrumpeerde DDLs en gelijkaardige schade te herstellen. Daarna start het de beveiligingscontrole, waarbij het allerlei dreigingen detecteert, zoals adware, spyware, rootkits, Trojanen, wormen, etc. en helpt om deze te verwijderen. Als laatste controleert het de stabiliteit van je systeem en identificeert de programma’s die de neiging hebben om te crashen.

We hebben geen valse positieven ontdekt in de Reimage scans. Op de zuivere pc werd tijdens de gratis scan niets gedetecteerd, we waren echter niet opgezet met het bericht dat het reinigingsproces (wat betalend is) een ander en beter detectie algoritme gebruikt. Dit geeft ruimte tot onzekerheid voor de eindgebruiker en kan hem/haar misleiden tot het aankopen van Reimage wanneer dit eigenlijk niet nodig is. Ik ga niet aanraden om betaalde software te kopen als de gratis scan geen problemen detecteert. Het scannen duurt wel even, omdat het zowel de prestaties van de pc als de software componenten test.

De infecties op de geïnfecteerde pc werden succesvol gedetecteerd. Reimage levert adequate info van infecties op de pc, dus heeft de gebruiker de mogelijkheid om andere informatiebronnen te raadplegen over een bepaalde infectie. De Avira antivirus database zit er in verwerkt voor het identificeren van virussen en malware dreigingen.

In het algemeen, zijn er zowel positieve als negatieve zaken aan dit programma. Het positieve is de manier waarop Reimage computers herstelt en beschadigde bestanden vervangt. Dit laat toe schade te herstellen die antivirussen of register reinigers niet kunnen herstellen.

Het negatieve is, dat er beweert werd dat Reimage een rogue tool is. Dit is niet het geval, aangezien ik geen valse positieven opgemerkt heb + het kan normaal worden verwijdert. Er zijn echter meldingen en waarschuwingen die ze beter zouden aanpassen.

Net zoals bij elk ander tool, raad ik aan Reimage pas te kopen als het een probleem op je pc detecteert.

2016 UPDATE

Reimage is nu compatibel met Mac OS X en Android besturingssystemen! Het werd ontworpen om de prestaties van je computer te verbeteren door het verwijderen van kwaadaardige of ongewenste toepassingen die je systeem infiltreerden zonder dat je dit wist. Reimage is bekend en wordt gewaardeerd voor zijn mogelijkheid om problemen te herstellen door het downloaden van bestanden die ontbreken, gecorrumpeerd of verwijdert zijn van uit zijn eigen database. Hierdoor is het niet meer noodzakelijk dat gebruikers de aangetaste software opnieuw installeren.

Reimage voor Mac

Reimage is een geweldige optie als je op zoek bent naar software voor Mac. Het kan gemakkelijk alle ongewenste bestanden die, of vrijwillig of per ongeluk door de gebruiker geïnstalleerd werden, verwijderen. Bovendien reinigt het de surf geschiedenis, herstelt het fouten en helpt het gebruikers cache ruimte te verwijderen. Je kan dit tool dagelijks gebruiken om je systeem te controleren en ervoor te zorgen dat het snel en probleemloos blijft werken. Reimage voor Mac levert geen beveiliging service. Daarom is het noodzakelijk dat je ook een betrouwbare antivirus koopt.

Reimage voor Android

Reimage is eindelijk in staat om gebruikers met Android apparaten te helpen. Als je twijfelt of alle apps die je geïnstalleerd hebt wel veilig zijn om te gebruiken of niet, overweeg je best om Reimage voor Android aan te schaffen. Van zodra het geïnstalleerd is zal het programma je apparaat scannen en de problemen identificeren. Het detecteert kwaadaardige apps en helpt met dat op te ruimen wat veel geheugen van je apparaat gebruikt, zoals oproep/sms geschiedenis, cache geheugen enz. Het positieve aan Reimage voor Android is dat je niets moet betalen voor zijn service. Als je de problemen met je mobieltje of tablet dus beu bent, aarzel dan niet en ga voor deze tool.

 

Reimage schermafbeeldingen

 
   
 
 
   
juni 8, 2016 14:14, juli 1, 2016 12:01