Spyhunter

 

Scorekaart en Samenvatting

Naam: Spyhunter
Type: Anti-Malware Tools,
Vennootschap: http://www.enigmasoftware.com
Prijs: 39.99  (beperkte proefversie beschikbaar)
Rang:
 
Wij zijn aangesloten bij dit programma. Lees onze openbaring.  

Positieve kanten van Spyhunter

  • SpyHunter dood aggressieve malware processen voor de installatie
  • SpyHunter installeert zelfs op erg geïnfecteerde computers
  • Erg grote database van malware parasieten
  • SpyHunter werkt ook met andere anti-virussen 
  • Gratis advies

Negatieve kanten van Spyhunter

  • Bevat geen anti-virus
  • Het is niet de goedkoopste anti-malware software

Spyhunter Beoordeling Gegevens

Vandaag de dag is Spyhunter één van de top-commerciële malware verwijderaars. De meest onderscheidende eigenschappen zijn malware verwijderaars van reeds geïnfecteerde systemen en een geïntegreerde helpfunctie die oplossingen biedt voor de ergste infecties. Ondanks geavanceerde bekwaamheden is Spyhunter gemakkelijk in gebruik en behoorlijk snel. Bovendien kan het gebruikt worden met bestaande antivirus software zoals de ondemand scanner of een toepassing voor extra beveiliging van malware en spyware parasieten. 

Een van de belangrijkste eigenschappen van Spyhunter is z’n installateur. Verscheidene malware proberen legitieme anti-malware programma’s te belemmeren om op te starten door middel van het doden van hun proces. De beste voorbeelden van dit gedrag zijn smiechten van de WinWebSec familie. Echter, SH installateur zal ongewenste processen tijdens de installatie zelf doden, Spyhunter executable installeren en het doden. 

Nadat het geïnstalleerd is zal Spyhunter updates van malware definities downloaden. Dit is belangrijk omdat malware dagelijks wordt vrijgegeven, daarom zullen de nieuwste definities helpen om recent gevonden malware te vernietigen. Alleen de scan zal opstarten. 

De snelheid van Spyhunter standaard scan is OK en vergelijkbaar met andere programma’s. Het spoort Trojans en antivirussen erg goed op en zelfs gratis versies bieden goede oplossingen voor dreigingen, scan rapporten zijn erg informatief. Het is aan de gebruiker om een verwijder methode te kiezen. 

Spyhunter is een van de weinige opties om computers die geïnfecteerd zijn met agressieve parasieten schoon te maken. Het kan als een extra toepassing gebruikt worden om malware tijdelijk uit te schakelen, of als de hoofdverwijderaar. Hoe dan ook, het is een geweldige toepassing in het gevecht tegen malware.    

In 2004 kreeg Spyhunter veel slechte publiciteit vanwege slechte, agressieve leden. Alle slechte leden werden dat jaar achterwege gelaten. Sinds dat moment werden verscheidene betere versies van Spyhunter gelanceerd, de nieuwste versie is 4.2. 

Hier is de video instructie van Spyhunter vernietiging Security Shield process tijdens installatie.

 

Spyhunter schermafbeeldingen

 
   
 
 
   
augustus 2, 2013 13:24, september 1, 2014 05:54