Futurro Antivirus Software - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Rogue Anti-Spyware
 

Futurro Antivirus Software is een kwaadaardig antivirus programma dat geen nuttige functies bevat en alleen doet alsof het een beveiligingstoepassing is om op die manier geld te verdienen. Het vervangt het eerdere gelanceerde Dream Scan Soft valse antivirus. Het programma wordt geïnstalleerd via Trojan antivirussen en om het te downloaden heeft het geen toestemming nodig van de gebruiker. Eenmaal binnen maakt Futurro Antivirus Software wijzigingen aan in uw systeem en wordt het elke keer dat u uw computer opstart gestart.

Het programma gebruikt een valse scanner en doet alsof het infecties opspoort. Het doet verslag van tientallen kwaadaardige bestanden en het raadt aan om een volledige versie vanFuturro Antivirus Software te kopen welke deze infecties zou verwijderen. Helaas is dit niet de beste oplossing. Bij het betalen van deze scam, zal u alleen uw creditcard gegevens aan deze cybercriminelen blootstellen en zult u niets dat belooft was ontvangen.  

Futurro Antivirus Software schakelt ook bijna alle legitieme programma’s uit, inclusief uw beveiligingstoepassingen en laat uw computer onbeveiligd. Op deze manier beschermt het programma zichzelf om niet verwijderd te worden. Bovendien genereert Futurro Antivirus Software tientallen beveiligingsberichten en waarschuwt het voor spyware infiltratie alsook voor andere opgespoorde infecties die een risico voor uw computer vormen. 

Negeer alle waarschuwingen van Futurro Antivirus Software omdat deze niet de echt situatie van uw computer reflecteren. Het belangrijkste is dat u onder geen enkele voorwaarde voor deze scam betaald. Als het te laat is en u heeft al een betaling gemaakt, neem dan gelijk contact op met het bedrijf van uw credit card en probeer uw geld terug te halen. 

Het wordt aanbevolen om Futurro Antivirus Software te verwijderen direct nadat u het heeft opgespoord op uw computer. Gebruik een gerenommeerde antispyware programma, bijvoorbeeld of een ander beveiligingsprogramma dat u vertrouwt. Vergeet niet dat u de laatste versie van het programma moet hebben, zodat u zeker bent dat alles wordt verwijderd.  

Automatische tools Futurro Antivirus Software verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Futurro Antivirus Software files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Futurro Antivirus Software schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
maart 21, 2014 11:46, juli 28, 2014 12:51
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *