Geeker.com scam - Hoe te verwijderen

De frauduleuze Geeker.com website is een film streaming service die veel gelijkenissen vertoond met Popcornvod.com. Je zal geld verliezen van je bankrekening aangezien deze misleidende service je creditcard aanrekent zonder toestemming hiervoor te verkrijgen. Van de klantendienst, welke zogezegd bijstand moet leveren en je vragen beantwoorden, wordt gezegd dat hij constant onbereikbaar is.

De Geeker.com scam rekent je aan zonder toestemming en beantwoord zijn klanten niet

Er worden de meest belachelijke excuses uitgevonden om niet te moeten antwoorden op de vragen van klanten van Geeker, zoals, het is slecht weer in New York. Als je intekent op de 30-dagen gratis proefperiode, moet je een account aanmaken. Natuurlijk zal je, naast je e-mailadres, telefoonnummer en andere persoonlijke informatie, ook je bankgegevens kenbaar moeten maken.


Geeker.com scam

Als een gratis proefperiode deze belangrijke informatie van je eist, kan je er van uitgaan dat er niet toegestane betalingen zullen gebeuren (Are free trials really free?). Op de één of andere manier, werd dit bepaald type van scam geselecteerd door veel cybercriminelen. Bijvoorbeeld, de eigenaars van de Muvflix oplichterij proberen mensen ook te verleiden met gratis lidmaatschappen.

De feedback over deze service is allesbehalve positief. Bekijk hier wat getuigenissen:

“1. Ik realiseerde me niet dat deze bende mijn creditcard reeds 9 maanden aanrekende, de dommerik dat ik ben! Ik heb nooit iets van hen gekocht, ik heb GEEN IDEE wie ze zijn, en toch rekende ze me $19.95/ maand aan.

 1. ZE HEBBEN $100 VAN MIJN KAART GESTOLEN! Ik nam een abonnement van $9.95/maand en zag net dat ze mijn kaart elke week aanrekende gedurende 3 maanden = $103,00. Ik belde met hun klantendienst terwijl ik op het scherm was, waar getoond werd dat het lidmaatschap $9.95/maand was en ze vroeg me op welke knop ik geklikt had om naar daar te gaan. Toen verdween het scherm en werd het vervangen met het aanmeldscherm dus had ik geen bewijs.
 2. Ik tekende in op een gratis proefperiode bij ReadAnyBook.com. Ik probeerde om mijn proefperiode stop te zetten en er was geen mogelijkheid om te annuleren. Ik vergat het omdat ik naarstig opzoek was naar een appartement. Toen ik zag dat mijn rekening in het rood stond, werd duidelijk uit de bestanden dat Geeker.com de schuldige was. Aangezien mijn bank bevestigde dat ze daadwerkelijk een frauduleuze onderneming zijn, werd mijn geld teruggestort door mijn bank

Iedereen die gescammed werd door geeker zou dit moeten melden aan zijn bank. De kans bestaat dat je je geld zal terugkrijgen aangezien ze een bevestigde frauduleuze onderneming zijn. Mijn bank heeft hen ook geblokkeerd zodat ze geen geld meer kunnen afhalen.”

De Geeker scam belooft mensen dat ze in staat zullen zijn hun gratis proefperiode stop te zetten wanneer ze dat wensen. Dit kan gedaan worden via de leden sectie, klantendienst, e-mail en sociale media. Hoewel klanten beweren de service gecontacteerd te hebben over annulaties, volharden de verantwoordelijke van de frauduleuze Geeker.com website dat ze geen meldingen ontvangen hebben.

In feite, op (Common scams and frauds), beantwoorde de service de vragen van de klanten, het bericht was echter telkens hetzelfde. Ze beweren at ze de creditcard gegevens nodig hebben om transacties uit te voeren van $0,01 USD voor validatie doeleinden. Ze vermelden echter niet dat ze niet aanvaarden dat het abonnement stopgezet wordt en gebruikers de volledige prijs aanrekenen voor hun services.

Ook kan de Geeker.com scam misleidende advertenties tonen die je zelfs nog meer geld kunnen kosten. Frauduleuze domeinen om te doneren, deel te nemen aan enquêtes of andere activiteiten (Are free trials really free?). Bijvoorbeeld, we hebben gemerkt dat er inhoud van Adf.ly, Adk2 en Propeller Ads Media getoond wordt. We hebben een getuigenis van een oud gebruiker die ingetekend had op de gratis proefperiode van 5 dagen:

“Ik tekende in op Geeker voor de gratis proefperiode van 5 dagen met bankkaart. Tijdens dit proces kwam er een advertentie tevoorschijn voor Unicef of een andere liefdadigheidsinstelling, waarin ik niet geïnteresseerd was. Ik klikte op de knop “Volgende” en merkte pas dan dat ik door op deze knop te klikken €1 doneerde aan Unicef of wie dan ook. Een kleine valstrik dus. Toen ik mijn bankafschrift nakeek zag ik dat de €1 naar Geeker ging en NIET Unicef. Schaam je Geeker door ook de liefdadigheidsinstellingen te scammen net als iedereen anders.

Hoe aan deze scam en zijn advertenties ontsnappen?

De Geeker.com frauduleuze services zouden onmiddellijk moeten worden geannuleerd. Neem contact op met je bank en doe navraag naar de verdachte transacties die plaatsvonden. Een ex-klant vertelde dat de bank deze service erkent als een scam en waarschijnlijk je geld zal terugstorten. Teken bovendien ook nooit in op gratis proefperiodes die je bankgegevens nodig hebben.

Bovendien kan de service ook op je scherm gepromoot worden vanwege een adware infectie. Zoek alsjeblieft naar een verdachte tool op je systeem en verwijder deze via het Controle Paneel. Als dit je te moeilijk lijkt, voer dan gewoon een systeemscan uit met Reimage.

Hoe Geeker.com scam te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Geeker.com scam installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Geeker.com scam .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Geeker.com scam van uw browsers

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Geeker Com Scam en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Geeker Com Scam en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-geeker-com-scam

Removal guides in other languages

Geeker.com scam (en) 
Geeker.com 詐欺 (jp) 
Geeker.com Scam (de)  Flag of Germany
L'arnaque Geeker.com (fr) 
Geeker.com svindel (dk) 
Geeker.com scam (es) 
Geeker.com scam (pt) 
La truffa Geeker.com (it) 
Geeker.com scam (se) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.