Jamboxlive.com virus - Hoe te verwijderen

Het Jamboxlive.com virus is verantwoordelijk voor het starten van verdachte activiteiten op computers en het wijzigen van de browser voorkeuren. In plaats van de sites te tonen die gebruikers ingesteld hadden als hun startpagina, standaard zoekmachine en nieuw tabblad, zullen al deze domeinen hetzelfde zoekplatform met zijn radio thema openen. Het Feed.live-streaming.online virus is een product van dezelfde ontwerpers en zijn voorkomen is bijna identiek aan dat van Jamboxlive.com. De eigenaars van deze onbetrouwbare zoek platformen spelen vals door naar zichzelf te verwijzen met allerlei namen, zoals Mountain Security of Veristaff Inc.

Dingen om te onthouden over het Jamboxlive.com computervirus

Bezoekers krijgen de toelating om naar radiostations te zoeken, bepaalde liedjes af te spelen of ze kunnen een normale zoekopdracht uitvoeren. De resultaten van dit laatste zullen getoond worden op een pagina van Google, we hebben echter ook gemerkt dat Feed.jamboxlive.com je naar een Yahoo zoekpagina brengt. Browser extensies die gelijkaardige diensten aanbieden zijn geen nieuwe trend. We hebben reeds tal van gelijkaardige infecties onderzocht, zoals er zijn de LiveRadioSweeper en Search.freeliveradio.co browser hijackers.


Jamboxlive.com

De Jamboxlive.com rogue zoekmachine is zeer populair in de Verenigde Staten. Dit werd duidelijk nadat het zoekplatform op de 393480ste positie terechtkwam in de lijst van meest bezochte domeinen. Het krijgt tevens wat aandacht uit Algerije, Egypte, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Bijna de helft van het ontvangen verkeer komt van doorverwijzingen, die opgestart werden door bizarre domeinen zoals Pipeschannels.com of Redonetype.com. Het Jamboxlive.com omleiding virus zal echter doorverwijzingen opstarten, die vaak leiden naar Install.cleanmybrowser.com welke mensen aanspoort om een verdacht tool te installeren.

Ook worden sommige uitgevers betaald om reclame verkeer door te verwijzen naar het Jamboxlive.com virus. Er werd vastgesteld van domeinen zoals Anothinga.com, Nakbnet.tv en Mp3red.me dat ze allemaal deelnemen aan het promoten van dit ongewenste zoekplatform. Daarnaast moeten we ook even de advertentie netwerken vermelden die het materiaal ervoor leveren. Het Propeller Ads Media netwerk werd opgemerkt als een zeer frequente partner van onbetrouwbare zoekmachines zoals Adultfilter.net en Safe.search.tools.


Install.jamboxlive.com virus

Ook AdsTerra, Adf.ly, Voluum en Wi Get Media zijn betrokken bij de services van de Jamboxlive.com browser hijacker. Daarom denken we ook dat de zoekresultaten gemengd worden met gesponsorde links. Daarnaast kan je ook gestoord worden door constante pop-ups, in tekst advertenties, hyperlinks, en dergelijke.

Aangezien we maar weinig vertrouwen hebben in deze zoekmachine, kunnen we hem ook niet aanbevelen. We zijn eerder geneigd om onze lezers het gebruik van deze browser extensie af te raden. Je kan zijn extensie vinden door te gaan kijken in de lijst van actieve Chrome plug-ins. Als je het vindt, verwijder de add-on dan onmiddellijk. Het kan zijn dat sommige gebruikers deze add-on gedownload hebben uit de Chrome Web Store. We hebben echter gemerkt dat niet alle producten veilig zijn (MakeUseOf).

Het is mogelijk dat het verwijderingsproces niet werkt zoals het zou moeten en dat het Jamboxlive.com virus terugkeert. Dit betekent dat je een grondiger verwijderingsproces moet opstarten. Bovendien hebben browser hijackers de gewoonte hun slachtoffers bloot te stellen aan malware-geladen inhoud, die makkelijk besturingssystemen en browsers kan aantasten (Heimdal Security).

Hoe moet je een browser hijacker correct verwijderen?

Dit zoekplatform moet zo snel mogelijk uit je browser voorkeuren verwijderd worden. Het zal gevaarlijke toepassingen, services en deals promoten. Daarom is het ook nodig dat je de ernst van de situatie inziet. Er zijn meerdere technieken die gebruikt kunnen worden om kwaadaardige programma’s op een computer te krijgen. Eentje ervan is sites ontwerpen, welke exploit kits hosten. Als een gebruiker zo’n domein bezoekt, zullen deze exploit kits kwetsbaarheden in het besturingssysteem proberen te vinden. Bijvoorbeeld, mensen kunnen vergeten zijn hun software te updaten.

Om een zeer efficiënt verwijderingsproces op te starten, hopen we dat je zal besluiten om een anti-malware tool te gebruiken. Reimage is ontworpen voor dit doel en heeft nog niemand teleurgesteld. Voer regelmatig een scan uit om te zien of je besturingssysteem veilig is en er geen malware gevonden wordt die je cyberveiligheid in gedrang brengt.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Jamboxlive Com Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Jamboxlive Com Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Versla het Jamboxlive.com virus

Hoe Jamboxlive.com virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Jamboxlive.com virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Jamboxlive.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Jamboxlive.com virus van uw browsers

TopHoe Jamboxlive.com virus te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Jamboxlive.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopHoe Jamboxlive.com virus te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Jamboxlive.com virus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Jamboxlive.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

TopHoe het Jamboxlive.com virus virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de Jamboxlive.com virus van de lijst.

Hoe Jamboxlive.com virus te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Jamboxlive.com virus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Jamboxlive.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe Jamboxlive.com virus verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beĆ«indigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.  

TopHoe Jamboxlive.com virus te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder Jamboxlive.com virus en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Jamboxlive.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-jamboxlive-com-virus

Removal guides in other languages

Jamboxlive.com virus (en) 
Virus Jamboxlive.com (fr) 
Jamboxlive.com virus (se) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.