MacEntizer Malware - Hoe te verwijderen

MacEntizer behoort toe aan de grote familie van nep systeem optimalisatie tools die zich specifiek richten op Mac-computers. Het lijkt erg veel op Mac Cleanup Pro, Mac Mechanic, Cleanup MyMac. Zelfs de interface van deze toepassingen ziet er gelijkaardig uit. Als je hun activiteiten op je Mac vergelijkt zal je merken dat er geen substantieel verschil is. Geen enkele van hen is in staat om je pc ook echt te zuiveren van malware, Trojanen of andere ernstige infecties.
MacEntizer Malware removal

MacEntizer, beweert echter dat als je het installeert je systeem steeds hersteld wordt en dus altijd zuiver en snel zal zijn. Af en toe is het mogelijk dat Mac computers niet zo snel meer werken als toen ze initieel gekocht werden. Ze moeten periodiek gereinigd worden maar het is niet zo dat MacEntizer hiervoor de juiste software is. Er zijn tal van negatieve reacties over dit programma van gebruikers. Ze zijn er allemaal rotsvast van overtuigd dat de toepassing onmiddellijk verwijdert zou moeten worden. In de volgende paragraaf wordt er uitgelegd waarom je MacEntizer zou moeten verwijderen.

Is MacEntizer gevaarlijk

Hoewel sommige mensen het hebben over het MacEntizer virus, is dit niet echt een correcte omschrijving. Beter zou zijn MacEntizer te omschrijven als weer maar eens een andere POT (potentieel ongewenste toepassing). Het is ongewenst omdat het verschillende opdringerige en soms zelfs agressieve technieken gebruikt om geïnjecteerd te worden.

Van zodra het geïnstalleerd is, wijzigt MacEntizer je Mac zodat het telkens geladen wordt als je de computer opstart. Je kunt je computer uitschakelen om de levensduur van de batterij te sparen terwijl als je hem opstart het MacEntizer programma onmiddellijk opgestart wordt. De toepassing zal je onmiddellijk misleiden. Eerst zal het een nep scan van je computer uitvoeren en al snel, binnen een paar seconden, je een rapport tonen met tal van nep fouten die ontdekt werden tijdens zijn primitieve scan. Dit wordt om een simpele reden gedaan – je overtuigen de zogenaamd volledige versie MacEntizer te kopen om deze problemen op te lossen. Het probleem is dat zowel de proefversie van MacEntizer als de volledige versie ervan niet in staat zijn om echte Mac-problemen op te lossen. Als deze geïnfecteerd werd met echte virussen zal MacEntizer je zelfs niet helpen deze te detecteren.

MacEntizer distributiemethodes

MacEntizer gebruikt tal van illegale technieken om geïnstalleerd te worden. De verdelers van dit programma grijpen vrij vaak terug naar de online scam. Dit is waarom MacEntizer beschouwd kan worden als een Scareware. Dit is een voorbeeld van het frustrerende bericht door apple.com-fasting.live alert voor het promoten van MacEntizer:

Je systeem is geïnfecteerd met 3 virussen!

Je Mac is geïnfecteerd met 3 virussen. Onze beveiligingscontrole vond sporen van 2 malware en 1 phishing/spyware. Systeemschade: 28,1% – Onmiddellijke verwijdering vereist!

Het onmiddellijk verwijderen van deze virussen is vereist om verdere systeemschade, verlies van Apps, foto’s en andere bestanden te vermijden.

Sporen van 1 phishing/spyware werden gevonden op je Mac met MacOS 10.14 Mojave. Persoonlijke en bank gegevens lopen gevaar.

Om verdere schade te vermijden moet je onmiddellijk op ‘Nu Scannen’ klikken. Onze diepgaande scan zal je onmiddellijk helpen!

4 minuten en 30 seconden resterend voor de schade onomkeerbaar is.

Het bericht van apple.com-fasting.live alert raadt mensen aan om onmiddellijk op een speciale ‘Nu Scannen’ knop te klikken, hierna zal men MacEntizer voorstellen als de oplossing voor deze nep dreigingen. De kanalen via dewelke MacEntizer gepromoot wordt zijn zonder twijfel gevaarlijk. De website apple.com-fasting.live is niet het enige kwaadaardige domein dat betrokken kan zijn bij dit plan. De POT wordt ook vaak verdeeld via het bundelen met andere gratis programma’s.

Hoe MacEntizer verwijderen

Hoewel MacEntizer direct van je Mac verwijderd kan worden net zoals andere software, zijn er toch een paar aanbevelingen die we je willen meegeven. Het wereldwijde web wordt vandaag de dag overspoeld met een grote verscheidenheid aan kwaadaardige software. In vergelijking met andere virussen die de ronde doen op het net is MacEntizer niet zo gevaarlijk. Je moet gewoon zeer voorzichtig zijn met het installeren van gratis software. Het kan verweven zijn met andere ongewenste en zelfs gevaarlijke toepassingen. Dus neem je tijd om de begeleidende documentatie te lezen. Als je iets leest over verdachte programma’s in de bundel, schakel dan over op de geavanceerde (aangepaste) installatiemethode om deze niet-toegestane installaties te vermijden.

Voor je MacEntizer uit je Mac toepassingen verwijderd kan het noodzakelijk zijn dat je het afsluiten van dit programma moet forceren. Gebruik de Command-Option-Esc toetsencombinatie voor het openen van het “Force Quit Application” tool. Zoek MacEntizer, markeer het en verplaats het naar de Prullenmand. Scan tenslotte je Mac met Spyhunter om andere kwaadaardige items die achter kunnen blijven op je Mac en niet handmatig gevonden kunnen worden, te identificeren.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Macentizer Malware en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Macentizer Malware en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Removal guides in other languages

MacEntizer Malware (it) 
MacEntizer Malware (pt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.