PC Repair PRO - Hoe te verwijderen

Heb je recentelijk een nieuwe toepassing opgemerkt op je computer genaamd PC Repair PRO, welke je hardnekkig pop-ups blijft leveren die alle problemen met je Windows systeem tonen? Kan je jezelf niet herinneren dat je iets zoals dit programma geïnstalleerd? Je computer werkt naar behoren maar de nieuwe software blijft toch beweren date r cruciale fouten zijn die onmiddellijk herstelt dienen te? Als één van deze situaties bekent voorkomt, dan heb je te maken met de PC Repair PRO rogue toepassing, die alles zal proberen om je te misleiden tot het aankopen van hun premium versie.
PC Repair PRO rogue application scanner

Hoewel de PC Repair PRO systeem optimalisator geen virus is, net zoals Similar Photo Cleaner, Mac Cleanup Pro, WinZip Driver Updater, betekent dit niet dat je het moet gebruiken. Bovendien zijn sommige van de eigenschappen van deze rogue Windows toepassing duidelijk dubieus en onbetrouwbaar. In dit artikel zullen we proberen te verklaren waarom andere optimalisatieprogramma’s een betere optie zijn, of PRO al dan niet kwaadaardig is, en de beste manieren om het te verwijderen.

Wat doet PC Repair PRO

PC Repair PRO is een programma ontwikkeld door een bedrijf uit Londen, genaamd Envoy Services. Deze ontwerpers, net zoals de beruchte PCVARK, hebben een paar programma’s die ontworpen werden om zogezegd Windows gebruikers te helpen bij het herstellen van hun systeem of bij het updaten van hun drivers, echter tegen. Hoewel hier niets mis mee is en de meeste gereputeerde software meestal betalend is, is het probleem met PC Repair PRO, en een ander ES-product, genaamd Driver Repair PRO, dat ze nep systeemfouten of verouderde drivers tonen, gewoon om gebruikers ervan te overtuigen hun optimalisatie tools te kopen. Dit leidt tot het besluit dat je, je geld verspilt aan een programma om problemen op te lossen die niet bestaan. (Wat je moet weten over rogueware)


PC repair pro virus purchase full version

Tijdens ons onderzoek, hebben we een PC Repair PRO scan uitgevoerd op een nieuw Windows besturingssysteem dat perfect werkte, er was nog niets op geïnstalleerd en het register werd nog niet gewijzigd door software, en toch toonde deze rogue toepassing ons een vrij hoog aantal systeem die onmiddellijk herstelt moesten worden met de volledige premium versie van PC Repair PRO, wat $14,99 kost voor 6 maanden. Hoewel de prijs vrij lag is, is het nog steeds geen reden om te betalen voor niets.

Helaas zijn het leuk, professioneel uitziende ontwerp, de lage prijs en de scareware-achtige eigenschappen die aanzetten om de computer onmiddellijk te herstellen de redenen waarom veel mensen vallen voor dit rogue PC Repair PRO programma en de misdadigers betalen. Bovendien, als het slachtoffer nog steeds zijn twijfels heeft over het al dan niet opvolgen van de instructies van dit vreemde tool, heeft Envoy Services een officiële site die een legitieme softwarepresentatie nabootst.

Bovendien wordt er in het Privacybeleid vermeld dat de ontwerpers van PC Repair PRO zich het recht voorbehouden om bepaalde informatie over de gebruiker te traceren en deze mogelijk te delen met sommige Derden. Hoewel zo’n gegevens meestal gebruikt worden voor statistieken, bijvoorbeeld, IP-locatie, systeeminformatie, serviceprovider, aanmeldgegevens, leeftijd enz., kunnen als je besluit te betalen voor de premium service ook je creditkaartgegevens in onbetrouwbare handen terechtkomen. Het bedrijf kan deze gebruiken om later je abonnement automatisch te verlengen zonder waarschuwing na 6 maanden, net zoals Dropbox vroeger deed.

Al bij al, ook al is de PC Repair PRO rogue toepassing geen virus, is het nog steeds riskant om zulke software op je computer te laten staan. Als je deze systeem optimalisatie tool aanschafte omdat je bezorgt was over het efficiënt werken van je Windows, dan hebben we andere betrouwbare utility tools, bijvoorbeeld Reimage, om uit te kiezen, deze zullen een veel beter alternatief zijn voor PC Repair PRO.

Hoe PC Repair PRO op je computer raakte

Alhoewel Envoy Services een officiële site heeft met hun producten, inclusief PC Repair PRO, is dit niet de voornaamste manier waarop dit programma verdeeld wordt op het World Wide Web. Onze lezers merkten op dat het PC Repair PRO programma op hun systeem verscheen na het bezoeken van geïnfecteerde websites of dat het binnenglipte in een bundel met andere software. Onderzoekers van 2-viruses.com slaagden erin PC Repair PRO te betrappen op het verdeeld worden via een paar kwaadaardige links die op webpagina’s geplaatst werden zoals flvto.biz, welke meestal gebruikt worden voor het converteren van bestanden. Als je zulke pagina’s gebruikt, raden we je aan om een betrouwbare antivirus aan te schaffen om Drive-by-downloads enz. te blokkeren, omdat de PC Repair PRO installatie automatisch opgestart werd.


uninstall PC Repair PRO virus

Naast het verdeeld worden via hyperlinks, kan PC Repair PRO ook geïnstalleerd worden als een extra programma in een Installatie Wizard van legitieme. Meestal compileren distributie websites, zoals Cnet, populaire toepassingen met malware omdat de misdadigers goed betalen, maar ze waarschuwen de gebruikers niet dat als men kiest voor de Aanbevolen installatiemethode, de POT ook geïnstalleerd zal worden. Hoewel iedereen weet dat deze websites gevaarlijk zijn en je beter apps vanop hun officiële website haalt, is het nog steeds beter om de installatie altijd uit te voeren via de Geavanceerde methode en alle vooraf aangevinkte ongewenste virussen zelf uit te vinken.

Momenteel wordt, PC Repair PRO verdeeld met bestanden onder deze namen:

 • PC_Repair_3275071010.exe
 • SimpleDownloadFile.exe
 • PC_Repair_386587812.exe
 • PC_Repair_1595313488.exe
 • PC_Repair_2196092221.exe
 • PC_Repair_619029651.exe
 • PC_Repair_3673909682.exe
 • PC_Repair_1717013740.exe
 • PC_Repair_548787799.exe
 • PC_Repair_2174279564.exe
 • PC_Repair_3190537116.exe

Hoe verlost worden van de PC Repair PRO POT

Ondanks het feit dat PC Repair PRO echt schadelijke eigenschappen heeft, herkennen de meeste beveiligingstools Het nog niet als een virus, aangezien het vrij nieuw is, gelukkig is het echter niet zo moeilijk om het handmatig te verwijderen. Aangezien het ontworpen werd om eruit te zien als een echt product, heeft het een de-installeren knop, welke niet verborgen is en gemakkelijk kan worden gevonden in het Controlepaneel. Het verwijderen van PC Repair PRO uit Windows kan lichtjes verschillen afhankelijk van de versie van je besturingssysteem, toch is het proces hetzelfde als bij het elimineren van eender welke andere toepassing. Hieronder vind je de correcte instructies.

Daarentegen, omdat PC Repair PRO een rogue programma is, kunnen de kwetsbaarheden van je systeem blootgesteld zijn of kan de bron die de systeem optimalisator leverde ook andere virussen geïnstalleerd hebben, daarom raden we je ten zeerste aan om een gratis scan uit te voeren met of het Spyhunter of het Reimage anti-spyware programma om je ervan te verzekeren dat er geen andere malware meer op je computer zit.

{{block:automatic_removal_tools}

Hoe PC Repair PRO te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals PC Repair PRO installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan PC Repair PRO .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder PC Repair PRO van uw browsers

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Pc Repair Pro en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Pc Repair Pro en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-pc-repair-pro

Removal guides in other languages

PC Repair PRO (en) 
PC Repair PRO (it) 
PC Repair PRO (fr) 
PC Repair PRO (de)  Flag of Germany
PC Repair PRO (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.