Pokki - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: PUP
 

Pokki is een organisator voor uw desktop. Het is ook een applicatiewinkel die bedenkelijke methodes gebruikt voor promotie. Het beweert u toegang te geven tot verscheidene programma’s en een gemakkelijke manier om ze te organiseren vanuit de statusbar. Maar in de meeste gevallen wordt Pokki geïnstalleerd door bundelinstallaties zonder een duidelijke bevestiging (in mijn geval was er geen enkele bevestiging, enkel voor de software die gebruik maakte van de app-winkel) en het is dus geen handig of veilig programma. In feite komt het met verschillende browserkapers zoals Privitize VPN en Delta die vele pop-ups laten verschijnen.

U zal het icoon van Pokki zien in de Windows statusbar wanneer de applicatie geopend is. Als u er met de rechtermuisknop op klikt, zal u een link krijgen naar “About Pokki” of “Over Pokki”. Die pagina probeert uit te leggen wat het programma is:

Zoek en krijg toegang tot uw apps, bestanden, Configuratiescherm, en energie-opties met Pokki’s Windows 8 Start Menu. Pin en organiseer uw favoriete apps en websites net zoals u op uw smartphone zou doen.

Op dit moment raad ik u niet aan om deze organisator-applicatie op uw pc te houden. U verwijdert het best zo snel mogelijk samen met de malware die in dezelfde bundel zat. U zal een anti-malware programma nodig hebben zoals Reimage, Spyhunter voor de kapers, zelfs wanneer u Pokki vanuit het Configuratiescherm kan verwijderen. U zal ook al uw zoekmachines moeten resetten.

Automatische tools Pokki verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Pokki files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Pokki

 
Processen:
 

Pokki schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
januari 9, 2015 07:36, juli 19, 2016 12:42
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *