Win Tonic - Hoe te verwijderen

De Win Tonic potentieel ongewenste toepassing (POT) is geen virus, maar het kan op je systeem terechtkomen zonder je toestemming. Er doet veel rogue beveiliging software de ronde, ontworpen voor zowel Windows als Mac besturingssystemen: Advanced Mac Cleaner, Malware Crusher en Wise System Mechanic. In het geval van de Win Tonic rogue software, is het bedoeld voor Windows besturingssystemen. Op zijn officiële website wordt Win Tonic omschreven als “een volledige Web en Windows beveiligingstoepassing die je schijfruimte laat opruimen en de snelheid van je systeem naar een volledig nieuw niveau brengt”.

Mensen worden aangemoedigd om de gratis versie van dit programma te downloaden, maar het zal je Windows besturingssysteem niet verbeteren. Je zal enkel in staat zijn om scans uit te voeren die je zullen waarschuwen voor meerdere kwaadaardige programma’s. Dankzij deze intimidatie technieken is het mogelijk dat gebruikers zich bedreigt genoeg voelen om de volledige versie van Win Tonic te kopen voor EUR 23,95. Wij zijn echter van mening dat zulke misleidende strategieën niet gepast zijn (Leer jezelf beschermen tegen Scareware Scams ).

Is Win Tonic veilig om te gebruiken

Volgens een grondige analyse wordt, de Win Tonic ongewenste toepassing door een aantal betrouwbare antivirussen geïdentificeerd als kwaadaardig. Ze detecteerden het beveiligingsprogramma als “Win32.Trojan.WisdomEyes.16070401”, “PUP.Optional.WinTonic”, “Program.Unwanted.2349” en “Trojan Starter”.


De Win Tonic ongewenste toepassing wordt automatisch geïnstalleerd in C:Program FilesWin Tonic. Van zodra het geïnstalleerd is zal, Win Tonic telkens je het besturingssysteem opstart systeemscans uitvoeren. Er zal aangegeven worden dat je Windows besturingssysteem geïnfecteerd is met tal van kwaadaardige programma’s. Dit kan waar zijn, maar toch mag je de waarschuwingen van het Win Tonic programma niet vertrouwen.

Het is ook mogelijk dat de Win Tonic ongewenste toepassing gepromoot wordt in willekeurige pop-ups, die beweren dat je het Windows besturingssysteem moet opruimen. In het volgende deel van dit artikel, zullen we de bundelen techniek bespreken, deze is waarschijnlijk de voornaamste manier waarop deze rogue beveiliging software verdeeld wordt (12 Downloads Die Stiekem Ongewenste Software Op Je PC Plaatsen). Ook al ziet dit programma er nuttig en makkelijk te gebruiken uit, hopen wij dat je een meer betrouwbaar anti-malware tool kiest om jet computer te beschermen tegen virussen. Ga verder met lezen en kom te weten hoe je dit ongewenste tool kunt verwijderen en kan voorkomen dat er in de toekomst gelijkaardige installaties gebeuren.

Hoe kreeg je het Win Tonic virus

Win Tonic kan gedownload worden vanop zijn officiële website. Wij vermoeden echter dat dit niet de voornaamste distributie strategie is die de eigenaars van deze tool gebruiken. Wij denken dat dit verdachte tool verdeeld wordt via het bundelen van programma’s. Dit betekent dat men je tijdens de installatie van een programma, kan aanbieden om extra tools te installeren. Het beste is dus dat je tijdens Setup Wizards kiest voor de geavanceerde of aangepaste methodes. Als je dit doet, zal je in staat zijn om het installeren van optionele software te weigeren.

Voor je een tool installeert, zou je echter moeten nagaan of het betrouwbaar is en beveiligingsprogramma’s het niet detecteren als potentieel ongewenst. Installeer dus enkel geloofwaardige software die beschouwd wordt als nuttig en efficiënt. Probeer bovendien ook geen gebruikt te maken van freeware/shareware verdelende websites omdat deze bijna allemaal legitieme Populaire programma’s koppelen aan malware programma’s zoals Win Tonic om geld te verdienen voor hun ontwerpers. Bekijk dit even HowtoGeek.com artikel.

Hoe snel verlost worden van de Win Tonic POT

Aangezien je misschien op zoek bent naar een nieuw anti-malware tool, dat ook echt werkt, stellen we voor dat je Spyhunter installeert. Beide programma’s zijn goed aangepast aan het detecteren van zelfs de nieuwste malware dreigingen. Je zal scans kunnen uitvoeren wanneer je wilt om te weten komen hoe het met de veiligheid van je computer gesteld is. Deze anti-spyware is reeds lang op de mark ten wordt vertrouwd door veel beveiliging specialisten. Daarenboven is Reimage een van de zeldzame malware verwijderaars die ook de mogelijkheid biedt om door virussen beschadigde bestanden te herstellen. De bovenvermelde programma’s zullen je helpen om in een mum van tijd verlost te worden van de Win Tonic POT.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Win Tonic en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Win Tonic en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Hoe het Win Tonic virus handmatig verwijderen

Je kan ook proberen om zelf, zonder enige hulp van een programma, Win Tonic te verwijderen. Open je controlepaneel en zoek de verdachte software die je wilt verwijderen. Soms kan het onder verschillende namen gevonden worden, zoek in dat geval gewoon naar een programma dat je niet kent en geïnstalleerd werd rond de tijd dat je Win Tonic opmerkte op je pc.

Hoe Win Tonic te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Win Tonic installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Win Tonic .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Win Tonic van uw browsers

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-win-tonic

Removal guides in other languages

Win Tonic (en) 
Win Tonic (es) 
Win Tonic (se) 
Win Tonic (dk) 
Win Tonic (it) 
Win Tonic (de)  Flag of Germany
Win Tonic (pt) 

2 responses to “Win Tonic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.