Combo Cleaner beoordelen

Combo Cleaner wordt omschreven als geavanceerd en één van de beste hulpprogramma’s voor Mac. Het is een universele tool voor het herstellen van een bug, detecteren van virussen en malware en een algehele systeem optimalisatie.

Je Mac computer is op zichzelf reeds een kunstwerk, toch heeft hij nog steeds de nodige zorg nodig om steeds te kunnen werken tegen zijn volledig potentieel. In dit geval, is Combo Cleaner een one-stop shop voor alles aangaande veiligheid en efficiëntie voor je Mac.

Duidelijke gebruikersinterface en de 6 belangrijkste functies

Combo Cleaner is duidelijk, net zoals het verondersteld wordt te zijn. Gebruikers met weinig tot geen computerkennis zullen zeker in staat zijn om het moeiteloos te kunnen gebruiken.

Combo Cleaner Main Screen

Op het startscherm van de app vind je sleutelwaarden met de huidige status van je systeem – de beschikbare schijfruimte, RAM en CPU-gebruik.

In het menu aan de linkerkant vind je de 6 voornaamste functies, die allemaal tegelijkertijd opgestart kunnen worden door te klikken op “Start Combo Scan” op het startscherm. Daarom wordt het dus “Combo” cleaner genoemd, denk ik.

Snelle tip – als je niet veel tijd wilt verspillen en je moet enkel een paar van deze controles uitvoeren, voer deze dan individueel uit. Het uitvoeren van een combo scan zal zeker tijd in beslag nemen.

Combo Cleaner Error Deleting files

Enkel hulpprogramma’s zijn gratis

Na de combo scan zal je een rapport krijgen met de status van je harde schijf, grote en dubbele bestanden, malware en virussen alsook de mogelijke risico’s voor je privacy.

Het verwijderen van 4 GB aan ongewenste bestanden uit het Applicatie cache, de downloads, applicatie logs en vuilnisbak resulteerde in een lichtjes verbeterde werking van het systeem, dus loont het zeker de moeite om het te doen. Zorg er wel voor dat je de bestanden in de ‘Downloads’ map eerst controleert voor je ze automatisch verwijdert.

Bad review of combo cleaner

Langs de andere kant, Combo Cleaner kon sommige bestanden niet verwijderen en stelde voor deze handmatig te verwijderen:

Het laat je ook makkelijk grote bestanden verwijderen. Hetzelfde geldt voor duplicaten.

good review combo cleaner

Al met al, het is een snelle, efficiënte en goed werkende tool voor het opruimen van junkbestanden van je Mac en deze georganiseerd te houden. Het best is, dat al deze eigenschappen gratis zijn, je zal dus niet moeten upgraden naar een premium versie als het geen malware of virussen zijn die je storen.

Combo Cleaner als Anti-malware en Antivirus tool voor Mac

Het eerste aandachtspunt dat we willen aanstippen is – het is niet zo snel. Vergeleken met tools zoals Reimage, heeft Combo Cleaner veel meer tijd nodig om te scannen op virussen. Verder werkt het vlot en snel.

Combo cleaner price

Er zijn wat online commentaren zoals dit, die erover klagen dat Combo Cleaner er niet in slaagt virussen te detecteren:

Het is mogelijk dat het programma malware niet detecteerde vanwege het ontbreken van de virussen in hun virusdatabase. Hoewel er geen twijfel bestaat over hun scanner, kunnen updates van de virusdatabase of de regelmaat van deze updates een probleem zijn. Als deze eigenschap zeer belangrijk is voor je, raden we je aan te kiezen voor een van de grote jongens, zoals Malwarebytes Anti-Malware voor Mac.

Tegelijk zijn andere klanten tevreden met Combo Cleaner omdat het degelijke kwaliteit levert tegen een betaalbare prijs:

Veel gebruikers refereren naar de Uninstaller functie als zijnde geweldig – het kan toepassingen verwijderen die moeilijk te verwijderen zijn. Helaas is deze enkel beschikbaar als je een premium versie aankoopt.

Prijsstelling

Natuurlijk kan de gratis versie worden gebruikt en laat deze je toe de volgende functies te gebruiken:

 • Schijf opruimer;
 • Grote bestanden zoeker;
 • Dubbele bestanden zoeker;
 • Virus en Malware scanner;

Nu, om alle andere functies te ontgrendelen moet je een premium versie kopen, welke je $63 kost als je ervoor kiest om jaarlijks te betalen en $52 als je halfjaarlijks betaald. De prijs van Combo Cleaner ligt netjes in het midden in vergelijking met andere gelijkaardige tools, dus is deze zeker redelijk.

Samenvatting

Combo Cleaner is een geweldig hulpprogramma dat je Mac ook kan beschermen tegen virussen. Aangezien bijna alle hulpprogramma’s gratis zijn, raden we je zeker aan dit programma te verkrijgen.

Als het gaat om het beschermen tegen malware en virussen, kan het twee richtingen uitgaan – je kan dankbaar zijn da teen gevaarlijke virus aanval gestopt werd of je kan ontgoocheld zijn dat je betaald hebt voor een premium versie en het er niet in slaagde het virus op tijd te detecteren.

Positieve kanten van Combo Cleaner

 • Makkelijk te begrijpen UI (gebruikersinterface)
 • Werkt vlot
 • Kan toepassingen verwijderen die jij niet verwijdert kreeg
 • Hulpprogramma’s zijn gratis

Negatieve kanten van Combo Cleaner

 • Bijkomende functies zijn betalend
 • Het detecteren van virussen vergt tijd (meer dan het zou mogen)
 • Slaagt er niet in sommige bestanden uit de cache te verwijderen
 • Geen gratis proefperiode voor de anti-malware functie

Bron: https://www.2-viruses.com/reviews/combo-cleaner

Lees "Combo Cleaner beoordelen" in andere talen

Combo Cleaner (en) 
Combo Cleaner (es) 
Combo Cleaner (dk) 
Combo Cleaner (se) 
Combo Cleaner (fr) 
Combo Cleaner (it) 
Combo Cleaner (pt) 
Combo Cleaner (jp) 
Combo Cleaner (de)  Flag of Germany

One response to “Combo Cleaner

 1. Gekocht om malware van Search Baron te verwijderen. Lukt niet, hoewel het juist daar voor aanbevolen was. Contact zoeken met Combo lukt niet, het support-programma blijft een foutmelding geven en verbindt niet. Waardeloze troep dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.