AdChoices - Hoe te verwijderen

AdChoices is een potentieel ongewenste toepassing (POT), ontworpen door Adform. Deze toepassing werkt voor de adverteerders, door hun inhoud te leveren aan internetgebruikers tegen hun wil. Het concept van deze toepassing is niet kwaadaardig, dus kan het ook niet gecategoriseerd worden als malware.

Er zijn echter veel gebruikers die op zoek zijn naar een manier om verlost te worden van AdChoices, zelfs zonder dat ze hiertoe moeten worden aangezet. Er zijn tal van Posts op allerlei fora op het internet, aangemaakt door gebruikers die hulp zoeken om dit ongewenste programma te verwijderen. We hebben goed nieuws voor je, je bent hier aan het juiste adres. We zullen je vertellen hoe je Advertenties van AdChoices op de meest efficiënt manier kunt uitschakelen. Maar laat ons voor we dat doen, je eerst even bekend maken met de basiseigenschappen van het ongewenste tool.


Mocht je er niet mee akkoord gaan dat AdChoices ongewenst en vervelend is, mag je het gerust verder gebruiken – deze tool zal niet veel schade aanrichten.

Waarom is AdChoices Potentieel Ongewenst

AdChoices toont advertenties met een slogan zoals, Ads by AdChoices, Powered by AdChoices, Ads powered by AdChoices, Brought to you by AdChoices, RocketTab powered by AdChoices, enz. Deze advertenties van AdChoices, kunnen opduiken als pop-up vensters, banners, advertenties die verschijnen in het midden van de pagina (interstitial advertenties), advertenties die de hoeken of zijkanten van de pagina innemen (hoek advertenties), of zelfs volledige venster advertenties.

Je kunt je dit adverteer netwerk voorstellen als een tussenpersoon tussen jou (de gebruiker) en iemand die een bepaald product, site, service enz. wil. Het probleem is dat AdChoices er niet in slaagt om adverteerders succesvol te filteren, met als resultaat dat sommige cybercriminelen of mensen met slechte bedoelingen normale gebruikers rechtstreeks op hun browser kunnen. Dit is waarschijnlijk de voornaamste reden waarom wij AdChoices als ongewenst beschouwen.


ad choices icon

AdChoices is het soort van advertentie ondersteunde software die gebruikt maakt van het zogenaamde Online Behavioural Advertising. Dit wil zeggen dat het tracking technologieën gebruikt, namelijk, cookies, welke gebruikt worden om de (niet persoonlijk identificeerbare informatie) van de gebruiker te traceren. Hoewel er gezegd wordt dat hierdoor de gebruikers relevante reclame te zien krijgt, is het probleem dat zelfs al is deze inhoud relevant, de betrouwbaarheid ervan een vraagteken blijft. Meer nog omdat de ontwerpers van de AdChoices reclame software geen verantwoordelijkheid nemen aangaande de betrouwbaarheid van de inhoud die ze tonen.

De ontwerpers van de AdChoices app beweren, net zoals alle andere vertoners van online scams, dat de inhoud die ze tonen de verantwoordelijkheid is van derden. Dit zinnetje zorgt ervoor dat de malvertisers dol zij op de diepgewortelde houding van adware ontwerpers. Het geeft de indruk dat het niet kan worden opgelost. Voor een eindgebruiker betekent dit dat het AdChoice programma, dat werkt als een browser extensie voor meerdere browsers, het kwaadaardige element van het systeem is, dat hem/haar voorziet van nep advertenties.

Vanwege AdChoice zijn hechting aan de Online Behavioural Advertising practijk, krijgt de gebruikers advertenties die gebaseerd zijn op interesse te zien, deze stemmen enkel overeen met de interesses van de gebruiker en van niemand anders. Bovendien zijn deze advertenties alsook de sites waar ze je naar toe leiden niet veilig.

Hoe Raakte de AdChoices Adware op Je Computer?

De ontwerpers van de AdChoices adware hosten de volgende domeinen: www.adform.com, test.adform.com, test.adform.dk, track.adform.net. Het is echter bijna onmogelijk om het AdChoices programma vanop deze URL te downloaden. Meer nog, wie gaat er nu bewust een programma downloaden en installeren als dit enkel de bedoeling heeft je advertenties te tonen? Juist, ja – niemand. AdChoices wordt gedownload en geïnstalleerd via Software bundels, waarin de installateurs van populaire downloads veranderd werden. Je kan enkel aan kwaadaardige toepassingen zoals de AdChoices POT ontsnappen als de installatie wordt uitgevoerd via de Geavanceerde instellingen, wat we je dan ook aanraden te doen. Hier zal je een sectie met extra downloads vinden, die je allemaal moet annuleren.

Het is zeer belangrijk dat je begrijpt, dat AdChoices niet iets is dat op je computer geïnstalleerd werd – waarschijnlijk zie je de advertenties omdat de sites die je bezoekt AdChoices algoritmes en data gebruiken om je te voorzien van de best mogelijke advertentie ervaring. Als deze advertenties echter zeer overvloedig zijn en dit een negatief effect heft op je surfen, is het mogelijk dat er een malware (adware, zeer waarschijnlijk), op je computer actief is.

Er zijn ook verschillende adware infecties die de AdChoices services gebruiken om hun bereik te vergroten en meer attractieve inhoud te leveren aan de gebruikers van geïnfecteerde computers. Het is dus mogelijk dat virussen zoals Provider ads of Norassie gewoon deze service gebruiken. Deze infecties komen meestal op de computer in een bundel met andere legitieme software en worden stiekem geïnstalleerd. Als dit het geval is, moet je je download geschiedenis nakijken en zien welke software je recentelijk gedownload en geïnstalleerd hebt – dit kan de reden zijn waarom je nu te maken hebt met dat extra volume aan advertenties.

Efficiënt verwijderen van Advertenties van AdChoices

Opnieuw, aangezien AdChoices niet iets is dat op je computer kan worden geïnstalleerd, moet je zoeken naar andere symptomen die de overvloed aan advertenties kunnen veroorzaken. Tenzij je een cyberbeveiliging goeroe bent, kan dit een zeer moeilijke taak zijn – het is niet geweten welke soort malware er actief is op je computer en hoe je deze zelf kan detecteren en verwijderen.

Daarom adviseren wij je de computer te scannen met een anti-malware tool – als er iets niet juist is, zal je dit onmiddellijk te weten komen. Probeer Spyhunter. Beide programma’s zouden in staat moeten zijn om makkelijk malware te detecteren en van je computer te verwijderen. Grote en continu bijgewerkte virus databases en geavanceerde scanning mechanismes laten toe om efficiënt cyberdreigingen te detecteren en te verwijderen.

Als je dit gedaan hebt en je browser wordt nog steeds overspoeld met advertenties van AdChoices, aarzel dan niet en vraag ons om hulp in de onderstaande commentaar sectie.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Adchoices en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Adchoices en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-ads-by-adchoices

Removal guides in other languages

AdChoices (fr) 
AdChoices (es) 
AdChoices (pt) 
Reklame von AdChoices (de)  Flag of Germany
AdChoices (it) 
Annonser av AdChoices (se) 
AdChoices (dk) 
AdChoices (jp) 
AdChoices (kr)  Flag of South Korea
Ads by AdChoices (en) 

One response to “AdChoices

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.