Bubble Dock - Hoe Te Verwijderen?

 

Bubble Dock is een adwareprogramma dat aan alle internetbrowsers toegevoegd kan worden. Het is beschikbaar in het Frans, Zwitsers, Italiaans en Spaans. De toepassingen biedt toegang tot nieuws, games, Facebook, e-mail, internettelevisie, YouTube video’s, snelkoppelingen, apps, RSS, podcasts en nog veel meer zaken vanaf uw Bureaublad. De werkbal is gratis en daarom verdient de ontwikkelaar Nosibay geld met de getoonde advertenties. Soms verschijnen er ook pop-ups met aanbiedingen en coupons. 

U kunt Bubble Dock downloaden van de officiële website van Nosibad, maar meestal belandt deze toepassing op computers zonder de toestemming van de gebruiker. Een van de populairste methodes die gebruikt wordt is verspreiding via gratis software. Na de installatie van gratis programma’s kunt u ongewenste programma’s op uw computer ontdekken en Bubble Dock is daar één van. Uw startpagina en standaardzoekmachine kunnen op deze manier gekaapt worden en dat zorgt voor veel problemen. 

Als u geïrriteerd raakt door de advertenties van Bubble Dock, volg dan onderstaande instructies op om er van af te komen: 

1. Scan uw computer met een anti-spywareprogramma dat adware en browserkapers verwijdert. Wij raden het gebruik van Spyhunter aan.

2. Ga naar het Configuratiescherm → een programma verwijder en kijk of uw onbekende toepassingen in de lijst tegenkomt met de naam Bubble Dock. Als u dit soort programma’s ziet, verwijder ze dan. We raden aan alle programma’s die op dezelfde dag zijn geïnstalleerd te verwijderen.

3. Verwijder de werkbalk uit al uw internetbrowsers:

  • Voor Internet Explorer: Ga naar “Extra” (of het tandwiel pictogram in Internet Explorer 9), →  “Invoegtoepassingen Beheren”. Zoek op Bubble Dock en als u het vindt, schakel het programma dan uit.
  • Voor Google Chrome: Klik rechtsboven op het pictogram met de drie horizontale lijnen. Ga naar “Instellingen” → “Extensies”. Als u programma’s ziet die met Bubble Dock te maken hebben, klik dan op het prullenbakje dat er achter staat.
  • Voor Mozilla Firefox: Ga naar “Extra” → “Add-ons” ->; “Extensies”. Als u programma’s ziet die met Bubble Dock te maken hebben, schakel ze dan uit.

4. Controleer of uw startpagina en standaardzoekmachine gewijzigd zijn. Als er een onbekend adres staat wijzig het dan met uw eigen webpagina of google.com.

Automatische tools Bubble Dock verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Bubble Dock files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Bubble Dock schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
februari 6, 2014 11:13, februari 6, 2014 11:14
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *