Driver Toolkit - Hoe te verwijderen

Driver Toolkit is een potentieel ongewenst programma van Megaify Software. Het is een tool dat ontworpen werd om de nieuwste drivers voor je pc te downloaden en te installeren, en het blijkt compatibel te zijn met de Windows 10, 8.1, 7, XP-besturingssystemen. Ondanks het feit dat het eruitziet als een legitiem tool, gaat het geen onbekende, verouderde of corrupte drivers herstellen. In plaats daarvan werd, DriverToolkit geclassificeerd in dezelfde categorie als Master PC Cleaner en Advanced Mac Cleaner. Deze programma’s, zien er allemaal uit alsof ze de mogelijkheid hebben om je besturingssysteem te beschermen/opruimen/updaten, maar eigenlijk zijn ze rogue en kunnen ze beschouwd worden als rogue beveiliging software (Rogue security software).

Waarom is Driver Toolkit een potentieel ongewenst programma

We hebben de DriverToolkitInstaller.exe gedownload om het te testen. Net zoals we voorspelden, detecteerden meerdere scanners dit bestand als kwaadaardig. Sommige gaven het, het etiket van POT, andere van Trojaan en nog andere gewoon van malware. Het lijkt alsof onbetrouwbare ontwerpers echt geïnteresseerd zijn niet het ontwerpen van minderwaardige producten die verondersteld worden je drivers bij te werken. We hebben reeds tools zoals Driver Navigator, Driver Reviver, DriverAgent Plus en vele gelijkaardige toepassingen besproken. Zelfs Microsoft stelde dat het kopen of downloaden van zulke software gewoon een verspilling van geld en ruimte op computers was.


DriverToolKit unwanted program

In plaats van echte problemen op je besturingssysteem op te lossen, toont het Driver Toolkit potentieel ongewenst programma (PUP) je valse positieven. Dit betekent dat het programma je zal waarschuwen voor ernstige problemen die zelfs niet relevant zijn voor jouw computer. Bijvoorbeeld, het programma zal stellen dat de enige manier om je computer terug in zijn normale staat te herstellen, het aankopen van de volledige versie van Driver Toolkit is. Op zijn officiële site kost het een enkele oplossing pakket van dit programma $29.99, en als je denkt dat dit duur is, weet dan dat het een aanbieding is. Oorspronkelijk kost het pakket $59.90.

We kunnen niet zeggen dat het Driver Toolkit programma gevaarlijk is, of dat het ernstige schade veroorzaakt op je computer. Het zal echter proberen om je zijn volledige versie te laten aankopen tegen een zeer hoge prijs. Als je in overweging neemt dat driver-updaters niet beschouwd worden als essentiële software waarover je moet beschikken, zijn wij van mening dat je er ook geen geld moet aan verspillen. In plaats daarvan koop je beter programma’s die beschouwd worden als zijnde nuttig en niet enkel het verouderde bijwerken.

Beveiligingsonderzoekers zeiden ook dat mensen hun drivers niet regelmatig hoefden bij te werken. Sommige van de updates worden samen met de Windows Updates geïnstalleerd. Daarom is het beter dat je het besturingssysteem bijwerkt naar de recentste versie i.p.v. oudere versies die kwetsbaarheden kunnen vertonen. Verspil dus geen geld aan de nutteloze services, die voorzien worden door het Driver Toolkit ongewenste programma.

Hoe de Driver Toolkit infectie vermijden en hoe deze malware verwijderen

Een van de meest voorkomende manieren waarvan potentieel ongewenste programma’s gebruik maken is bundelen. Als je freeware installeert, moet je steeds opletten of er ook geen extra programma’s meekomen. Bijvoorbeeld, bij het downloaden van een gratis media speller, kan men je ook aanbevelen om het DriverToolkit programma te installeren. Je zal een gratis versie ontvangen die niet in staat is om je drivers bij te werken, maar je zal aansporen om de volledige versie te kopen. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je aangespoord wordt om het tool te downloaden tijdens het surfen. Negeer dit.

Als je per ongeluk, of vrijwillig het Driver Toolkit potentieel ongewenste programma installeerde, raden we je aan het te verwijderen. Zoek gewoon dit programma in het Controlepaneel en kies verwijderen. Als je problemen hebt met deze handmatige aanpak, dringen we erop aan dat je Spyhunter download. Deze anti-malware tools zijn ontworpen om potentieel gevaarlijke of ongewenste bestanden te detecteren. Dus na het uitvoeren van een scan met deze programma’s, zal je geïnformeerd worden over elke verdachte activiteit op je computer.

Hoe Driver Toolkit te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Driver Toolkit installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Driver Toolkit .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Driver Toolkit van uw browsers

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Driver Toolkit en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Driver Toolkit en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-driverupdatertoolkit

Removal guides in other languages

Driver Toolkit (en) 
Driver Toolkit (pt) 
Driver Toolkit (es) 
Driver Toolkit (de)  Flag of Germany
Driver Toolkit (fr) 
Driver Toolkit (it) 
Driver Toolkit (dk) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.