GorillaPrice Adware - Hoe Te Verwijderen?

-
 2
Type: Adware
 

GorillaPrice is een advertentieprogramma dat vervelende advertenties toont wanneer u websites bezoekt van populaire winkels. Het kaapt de advertenties van eBay, Amazon en andere sites in de hoop dat iemand op deze links klikt in plaats van op de officiële links. Het gebruikt het Yontoo platform voor het promoten. Ondanks dat ze beweren u te helpen om de beste prijzen te vinden, verzamelt GorillaPrice uw surftgewoontes zodat uw privacy gevaar loopt en bovendien steelt het adverteerdersgeld van de websites die u bezoekt.

Meestal komt GorillaPrice bij u binnen wanneer u gratis programma’s van het internet installeert. Vaak is het een programmaatje dat handig is maar waar niemand voor wil betalen. Daarom bundelen de ontwikkelaars het programma met adware en kapers om zo toch geld te verdienen. Meestal vindt u Optimizer Pro enhet Delta Search virus in de bundel. Het hangt af van hoe agressief het programma is, maar vaak zijn er geen manieren beschikbaar om GorillaPrice en andere schadelijke programma’s te weigeren tijdens de installatie. Zelfs als u geen problemen heeft met de schending van uw privacy dan zal GorillaPrice u nog irriteren door de vele pop-ups die het meebrengt en deze kunt u nauwelijks negeren. Het is in ieder geval overduidelijk dat u dit programma van uw PC moet verwijderen.

En andere probleem is het verwijderingsproces van de GorillaPrice adware. In veel gevallen werkt de bijgeleverde verwijderingssoftware niet of wordt als malware bestempeld. Daarom moet u gebruik maken van RevoUninstaller of (beter nog) een anti-malwareprogramma zoals Spyhunter die GorillaPrice en andere kapers kan opsporen en verwijderen. Zorg ervoor dat uw anti-virusprogramma up-to-date is zodat u deze besmettingen kunt voorkomen.

Als u niet de beschikking heeft tot een anti-malwareprogramma dan is een tijdelijke oplossing om Yontoo uit te schakelen in uw browsers zodat GorillaPrice niet meer werkt.

Google Chrome:

Klik op het pictogram met de 3 horizontale lijnen → Instellingen → Extensies en verwijder Yontoo en alles verwant aan GorillaPrice.

Mozilla Firefox:

Extra →  Add-ons en ga naar de extensieslijst. Verwijder hier alles verwant aan Yontoo en GorillaPrice.

Internet Explorer:

Open Inter Explorer. Ga naar Extra → Invoegtoepassingen beheren en verwijder als dat verwant is aan Yontoo en GorillaPrice.

Automatische tools GorillaPrice Adware verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected GorillaPrice Adware files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
oktober 4, 2013 12:37, oktober 4, 2013 12:37
 
   
 

2 gedachten over “GorillaPrice Adware

2 Reacties
 1. Hallo,

  Ik heb echt ellende gehad met Gorillaprice.exe deze was niet verwijderen. Ook niet met je CCleaner, als je die eventueel hebt…
  Als je voor verwijderen kiest word je doorgestuurd naar een site waar je voor deze malware een uninstaller kan downloaden, maar deze uninstaller is fake, ook hiermee kan je hem NIET mee verwijderen. Ik heb wat zitten experimenteren als volgt:

  Maar wat wel kan is de naam van de waarde hernoemen, dat kan ook in CCleaner. Zodra je deze hernoemd hebt kan je de waarde wel uninstallen… En dan is dit programma voor altijd van je computer af.

  Ik hiermee geleerd (ik ben verdorie ICT-er) om niet zomaar wat te downloaden en er van uit gaan dat dat wel goed zit…

  Gr Anton

  • U kunt proberen het bestand handmatig vanuit de veilige modus te verwijderen. Het is echter belangrijk dat u het installatieprogramma verwijdert zodat youy zal niet krijgen opnieuw geïnfecteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *