MS Total Security Nep Optimalisatie tool - Hoe te verwijderen

MS Total Security is geen officieel Microsoft product, ondanks “MS” aan het begin van de naam. MS Total Security is eerder een potentieel ongewenste toepassing (POT). Het beweert meer dan 500 miljoen gebruikers te hebben, maar het vermeld niet dat veel professionele antivirusprogramma’s MS Total Security als een bedreiging voor de veiligheid van die gebruikers beschouwen. Er kan over gediscussieerd worden dat sommige optimalisatie tools die het POT-alarm laten afgaan ietwat nuttig zijn, deze lijkt echter echt slecht te zijn en ik raadt dan ook aan het niet op je computer te laten staan.

De interface van MS Total Security lijkt erg veel op de UI van wat andere optimalisatie tools zoals PC SpeedLane, Tweakerbit Registry Optimizer, of Total Security. Al deze programma’s gebruiken agressieve en oneerlijke promotie alsook social engineering technieken om mensen te overhalen hen te kopen. Eerlijke software ontwerpers zouden proberen om stevige, goede kwaliteit producten te maken, en dit kan zijn hoe ook deze begonnen, maar de werkelijkheid is dat vandaag, programma’s zoals MS Total Security niet veel meer dan gewoon een scam zijn.

De manieren waarop MS Total Security kwaadaardig is

Ten eerste, MS Total Security wordt gedetecteerd als een bedreiging door een beduidend aantal antivirusprogrammas. Als jouw beveiligingsprogramma dit niet doet, is het mogelijk dat het ingesteld is om niet te scannen op POT (potentieel ongewenste toepassingen). Terwijl het laten uitstaan van deze instellingen kan helpen om valse positieve detecties te vermijden, kan het nuttig zijn te weten welk programma je download een slechte reputatie heeft omdat er meestal een goede reden voor is.


MS Total Security, its home page

MS Total Security installeert automatisch een ongewenst programma, iGKlPSetup — zonder je hiervoor te waarschuwen of je toestemming ervoor te vragen. Dit gedrag wordt over het algemeen gebruikt om spyware en zelfs meer ernstige malware te verspreiden.

MS Total Security wordt gedetecteerd omwille van wat goede redenen:


MS Total Security screenshots

 • Het probeert de gebruiker te overhalen het niet te verwijderen door tegen hem/haar te liegen.
 • Het bevat kenmerken van een tech ondersteuning scam.
 • De distributiemethodes zijn verdacht.
 • Het installeert kwaadaardige programma’s zonder waarschuwing.
 • MS Total Security stelt de bevindingen volledig fout voor als dreigingen terwijl ze dit niet zijn.

Dus, binnen een paar seconden na geïnstalleerd te zijn, vond MS Total Security meer dan duizend dreigingen op mijn computer. De dreigingen waren gemarkeerd in het helder rood om mijn “Aandacht” te proberen trekken en me wat stress te bezorgen. Tot ik door de lijst met “dreigingen” bladerde en onschadelijke en in feite nuttige dingen ontdekte zoals Web cookies en de cache, en zelfs bestanden zoals Desktop.ini. Dus het aantal “dreigingen” wordt zo belachelijk opgeblazen met onschadelijke waarden om mensen, die MS Total Security draaien, te laten geloven dat deze software iets gevonden heeft dat andere programma’s niet vonden. In plaats daarvan zullen nuttige bestanden verwijderd worden, wat je browsen en pc ervaring lichtjes zal schaden.

Het nummer “1877-833-1233” dat zo prominent getoond wordt op de UI van MS Total Security wordt gebruikt om je te overtuigen dat je apparaat geïnfecteerd is en om je een oplossing te verkopen die meer dan honderd dollar kost. Dat zijn tenminste de ervaringen die mensen hebben met dit en andere “gratis” telefoonnummers gerelateerd aan nep optimalisatie tools en onmiskenbare tech ondersteuning scams. Elke online waarschuwing, alarm of een programma dat probeert om je te vertellen dat je zonder twijfel virussen hebt en je voorziet van een telefoonnummer is zeer waarschijnlijk een scam.

Net zoals andere POT, heeft MS Total Security een gelikte startpagina, hoewel het heeft een paar problemen, zoals foutieve spelling en de FAQ sectie citeert regels voor het verkrijgen van een visa om India te bezoeken. Een startpagina die maar voor de helft werkt is een teken dat niet veel mensen deze gebruiken om het programma te installeren. POT gebruiken bundelen om gedownload te worden op de computer samen met andere programma’s. Ze gebruiken ook kwaadaardige advertenties om online nep waarschuwingen te verspreiden, net zoals deze, om dan het één of ander nep antivirusprogramma aan te bevelen. Als je niet specifiek MS Total Security downloadde, heb je waarschijnlijk nog een paar andere POT op je apparaat.

Hoe MS Total Security verwijderen

MS Total Security kan niet verwijderd worden uit de programma interface aangezien het gewoon een pop-up toont die je vertelt dat als je het programma wilt verwijderen je hun technische ondersteuning moet bellen. Dit is helemaal niet waar. Je kunt gewoon het Controlepaneel gebruiken na het afsluiten van het programma. In het ergste geval zou de handmatige verwijdering van MS Total Security moeten werken.

Hierna moet je de machine scannen met een antivirusprogramma: hetzij je eigen, maar wel een up-to-date en ingesteld om POT te detecteren of met een andere agressieve toepassing zoals Spyhunter. En kijk na welke programma’s je geïnstalleerd hebt en scan ze. Als je iets verdachts of gevaarlijk vindt, denk dan eens na of je het wel veilig vindt om te gebruiken of niet. Het blijft steeds je eigen beslissing, maar het is goed om te weten wat er gaande is op je persoonlijke computer.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ms Total Security Nep Optimalisatie Tool en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ms Total Security Nep Optimalisatie Tool en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Hoe MS Total Security Nep Optimalisatie tool te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals MS Total Security Fake Optimizer installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan MS Total Security Nep Optimalisatie tool .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder MS Total Security Fake Optimizer van uw browsers

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-ms-total-security-fake-optimizer

Removal guides in other languages

MS Total Security Fake Optimizer (en) 
MS Total Security Fake Optimizer (dk) 
MS Total Security (falso ottimizzatore ) (it) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.