De Advanced Clean Pro POT - Hoe te verwijderen

De Advanced Clean Pro POT

Advanced Clean Pro is een potentieel ongewenste toepassing die zich voordoet als een Windows systeemoptimalisatie tool, dat de machine scant en alle problemen oplost die de computer vertragen. Helaas is dit, te goed om waar te zijn, tool niets anders dan weer maar eens een andere rogue toepassing uitgebracht door het beruchte PCVARK, dat gewoon nep, overdreven resultaten toont om zo te gebruiker te beïnvloeden opdat hij/zij de volledige versie van het product zou kopen, om de dringende problemen onmiddellijk te kunnen oplossen. Hoewel Advanced Clean Pro niet te duur is, is erg een reden om te betalen voor software die niet nuttig is en later je bankrekening leegmaakt omwille van de automatische vernieuwing betalingen die je vergat te annuleren.

Je hebt misschien al gehoord van andere gelijkaardige toepassingen, die zich net zo gedragen als de Advanced Clean Pro POT, bijvoorbeeld, System Clean Pro, Mac Tweaker, PC Repair PRO enz., en net zoals deze, heeft ook deze nep tool geen enkele functie die de gebruiker een voordeel oplevert. Het enige verschil in vergelijking met sommige oudere versies, buiten de naam natuurlijk, is dat deze keer de website van het hoofdproduct er zelfs voor de installatie voor zorgt dat er vermeld wordt: ‘Om fouten te herstellen, moet u de activatiesleutel kopen’. Buiten dat is alles, van het ontwerp van de scanner tot het omleiden naar de betalingspagina hetzelfde.

Het maakt niet uit of je de Advanced Clean Pro POT zelf, vrijwillig, installeerde, of dat het op je machine verscheen, zonder voorafgaandelijke toestemming of je medeweten, het is belangrijk dat je het verwijdert voordat jij of andere gebruikers van de computer uiteindelijk besluiten te betalen voor de premium versie. Daarnaast zal het hebben van zo’n programma je pc ook niet sneller laten werken, het is net tegenovergesteld, het zal gewoon tijdverlies zijn.

Is de Advanced Clean Pro POT een virus

Kort, Advanced Clean Pro is geen virus, het behoort echter toe tot een andere malware categorie, genaamd potentieel ongewenste toepassingen, of rogue toepassingen. De reden waarom zoveel mensen het een virus noemen is omdat het een verscheidenheid aan duistere zaken uitvoert, zoals het installeren zonder deftige waarschuwing, het constant zeuren om het te kopen, nep resultaten tonen enz., wat onacceptabel is voor een gereputeerd programma. De Advanced Clean Pro POT doet, technisch gezien, niets kwaadaardigs met je computer, hoewel er gemerkt werd dat sommige varianten zeer hardnekkig en moeilijk te verwijderen zijn.

Het voornaamste doel van de Advanced Clean Pro POT is geld verdienen voor het bedrijf dat het ontwikkelde – PCVARK door te doen alsof het systeem ernstig geïnfecteerd is (door het tonen van honderden gevonden problemen, zelfs op volledig zuivere computers en het constant herinneren van gebruikers aan fouten en hun hoogdringendheid) en de gebruikers angst aan te jagen zodat ze de activatiesleutel zouden kopen. Dit bedrijf heeft zichzelf reeds een negatief imago bezorgt in de malware wereld met het creëren van meerdere rogue toepassingen en het stoutmoedig misleiden van mensen gedurende tal van jaren. Niet alleen doen deze programma’s alsof ze tonnen aan fouten vinden, zelfs op nieuw geïnstalleerde systemen, ze proberen ook andere potentieel ongewenste toepassingen te laten binnenglippen tijdens de installatie en de aankoop.

De installatie wizard van Advanced Clean Pro bood aan om Driver Updater te installeren samen met de hoofd software, meer nog, nadat je naar de betalingssite gaat, probeert het om een gratis McAfee antivirus toe te voegen (wat voor extra inkomsten zorgt als de gebruiker het upgrade) en ook Advanced Password manager voor 18 EUR extra, aan het winkelwagentje. Dit was in totaal 64,14 EUR voor 6 maanden (Advanced Clean Pro kost 35,35 EUR). Let op, de aankoop wordt gedaan via een derde partij, die een volledig ander beleid heeft dan de Advanced Clean Pro POT, waardoor het kan zijn dat je niet in aanmerking komt voor terugbetaling of het slachtoffer wordt van auto-vernieuwing services, zelfs nadat de software volledig verwijdert werd.

Nogal wat geavanceerde antivirussen herkennen de Advanced Clean Pro POT als malware en bieden detective en verwijdering aan voor deze zogenaamd nuttige systeem optimaliseerder. Het 2-viruses.com team beveelt je aan om Advanced Clean Pro en andere gerelateerde toepassingen te verwijderen en zo de vervelende pop-ups en enge rapporten over je systeem, dat zeer waarschijnlijk gewoon in orde is, te vermijden.

Hoe wordt Advanced Clean Pro verspreid

Advanced Clean Pro beschikt over een paar distributietechnieken die het toelaten de computer op verschillende manieren te betreden. Sommige manieren zijn wat dubieuzer, tewijl andere typisch zijn voor elke betrouwbare software. Aangezien de Advanced Clean Pro PUP zoveel mogelijk wil lijken op een echt utility tool en de slachtoffers wil overtuigen date r niets dubieus aan is, hebben de ontwerpers de tijd genomen om zijn officiële website te maken, waar online surfers zelf het tool kunnen downloaden. Dit is natuurlijk een geweldige manier om het product te promoten, het merendeel van de populariteit komt echter van Bundelen.

De Advanced Clean Pro POT wordt toegevoegd aan andere software installers als een extra programma en wordt samen met de hoofd app geïnstalleerd als de gebruiker niets anders selecteert. De enige manier om alle ongewenste programma’s te deselecteren in de Setup Wizard is, de installatie uitvoeren in de Geavanceerde/Aangepaste modus, waar je alle aanbevolen apps te zien krijgt die de verkoper toevoegde zonder je medeweten. Meestal gebeurt dit als je software haalt op Freewaresites, torrents of andere onofficiële bronnen.

Hoe de Advanced Clean Pro POT verwijderen uit Windows

Gelukkig is de Advanced Clean Pro POT niet meteen de meest beruchte soort malware, daarom is het verwijderen ervan dan ook vrij simpel. We stellen voor dat je het programma gewoon verwijdert via je Controlepaneel, net zoals elke andere toepassing. Daarna, indien nodig, voer je een systeemscan uit met of het Spyhunter anti-spyware programma om na te gaan of er geen restanten zijn, die gelijktijdig binnenkwamen en extra aandacht en verwijdering vereisen.

Hieronder vind je de Advanced Clean Pro verwijderingshandleiding, die we ontworpen hebben om onze lezers die problemen ondervinden tijdens het verwijderingsproces, terug op het juiste pad te helpen. Als je echt geen tijd hebt of niet over de nodige technische vaardigheden beschikt om het programma handmatig te verwijderen, is het Malwarebytes beveiligingsprogramma een geweldige oplossing, omdat het allerlei soorten van PCVARK creaties en virussen ontdekt en deze gratis verwijdert.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals De Advanced Clean Pro Pot en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals De Advanced Clean Pro Pot en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Hoe De Advanced Clean Pro POT te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Advanced Clean Pro PUP installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan De Advanced Clean Pro POT .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Advanced Clean Pro PUP van uw browsers

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-advanced-clean-pro-pup

Removal guides in other languages

Advanced Clean Pro PUP (en) 
El PUP Advanced Clean Pro (es) 
Advanced Clean Pro PUP (it) 
Advanced Clean Pro PUP (dk) 
Advanced Clean Pro PUP (de)  Flag of Germany
PUP Advanced Clean Pro (pt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.