Win Speedup 2018 - Hoe te verwijderen

Win Speedup 2018 is software voor het Windows besturingssysteem. Het wordt verondersteld de pc te optimaliseren en te versnellen. Wij beschouwen het echter als een potentieel ongewenste toepassing (POT) vanwege verschillende, duidelijke redenen:

 • Het wordt geïnstalleerd via misleidende methodes;
 • Er wordt reclame voor gemaakt met overvloedige en misleidende advertenties;
 • Het verplicht gebruikers de premium versie te kopen die eigenlijk niet nodig is;
 • Het kan je persoonlijke informatie stelen;
 • Het kan andere malware laten infiltreren.

Win Speedup 2018 removal

Het is een goed gemaakte replica van legitieme Windows optimalisatie tools. Het enige verschil is dat Win Speedup 2018 gebruikers probeert op te lichten en hen te dwingen te betalen voor de software die eigenlijk nutteloos is. Er zijn tal van alternatieve Windows Utility tools die gratis zijn en je zullen helpen om je pc te versnellen en op te ruimen, dus is er geen enkele reden om het gebruik van Win Speedup 2018 te overwegen of om zelfs de premium versie ervan aan te schaffen.


Win Speedup 2018 pup

Als je computer geïnfecteerd werd met deze potentieel ongewenste toepassing, zorg er dan voor dat je het zo snel mogelijk verwijdert. Anders kan je de ongewenste gevolgen ervan dragen en nog meer problemen met je cyberveiligheid krijgen.

Dit artikel zal je helpen om Win Speedup 2018 efficiënt te verwijderen en je ook voorzien van de meest relevante informatie over de eigenschappen van deze POT en over hoe het je pc kan beschadigen.

Hoe Kan Win Speedup 2018 Schade Veroorzaken

Omschreven als “het meest efficiënte en gemakkelijk te gebruiken tool voor gebruikers om hun pc snel te optimaliseren en een zuivere, snellere pc te krijgen” voldoet Win Speedup 2018 helemaal niet aan de verwachtingen. De premium versie van de toepassing kost $24,99 en je zal er constant aan herinnerd worden om deze te kopen.

Basis eigenschappen van deze software omvatten register opruiming, startup opruiming en browser malware opruiming, wat het er laat uitzien alsof het ook een anti-malware programma is. Als deze functies zijn echter niet geoptimaliseerd en zullen geen problemen op je computer oplossen.

In feite, creëert Win Speedup 2018 nep, niet-bestaande problemen. Dit wordt gedaan om gebruikers angst aan te jagen en hen te laten betalen voor de premium versie. Dit gedrag is vast en zeker rogue te noemen en je mag zo’n toepassing niet op je computer laten staan.

We hebben in het verleden tal van gelijkaardige ongewenste toepassingen gezien – PCProtect, Safe PC Cleaner, Maxperforma Optimizer enz. ze delen allemaal dezelfde kwaliteit – deze programma’s zullen je persoonlijke informatie verzamelen en dat is zeer gevaarlijk. Sommige van je privé gegevens kunnen gelekt worden aan andere cybercriminelen of gewoon verkocht worden voor marketing doeleinden, dus kan je jezelf verwachten aan verschillende aanvallen of pogingen om je op te lichten.

Zodra het geïnstalleerd is op je computer zal Win Speedup 2018 deze automatisch scannen. Dit zal elke keer je het systeem opstart gedaan worden totdat het virus volledig verwijderd is. Het kan je computer beduidend vertragen. Ook zal je na elke scan overspoeld worden met pop-up berichten die stellen dat je computer ernstige problemen heeft en je de premium versie moet kopen om deze op te lossen.

Extra Win Speedup 2018 Eigenschappen

Dit programma is beschikbaar in het Engels, Duits, Nederlands, Deens, Japans, Frans, Zweeds, Noors, Portugees, Spaans, Fins, Italiaans en Russisch. Het ondersteund elke Windows OS versie van XP tot Windows 10.

Het is ook gelieerd met andere tools en zal je spammen met allerlei advertenties om deze te installeren of te kopen. Dit betekent dat Win Speedup 2018 ook wat kenmerken heeft van adware. Het kan echter niet geclassificeerd worden als een typische adware omdat zijn voornaamste missie verschillend is.

Het feit dat Win Speedup 2018 op je computer geïnstalleerd is en je dit niet zelf deed, wijst erop dat je computer gevaar loopt. We raden je aan om een anti-malware tool aan te schaffen met Real-time beveiliging, zoals Plumbytes Anti-Malware.

Hoe Kan Het Je Computer Infecteren

Hoewel je het rechtstreeks vanop zijn officiële site kan downloaden, is dit meestal niet het geval. De installer van deze software komt in een bundel met andere gratis software die gedownload kan worden vanop het internet.

Het kan ook, zoals we reeds eerder vermelden, door andere malware die al actief is op je computer geïnfiltreerd worden. Wat het ook is, je moet je systeem steeds in de gaten houden en het installatie proces altijd aandachtig volgen.

Download software alleen vanop websites die bekend zijn en vertrouwd kunnen worden – dubieuze bronnen kunnen malware en ongewenste toepassingen zoals Win Speedup 2018 verspreiden.

Het Verwijderen van de Win Speedup 2018 Malware

Het beste aan dit kwaadaardige tool is waarschijnlijk dat het gemakkelijk verwijdert kan worden. Alles wat je hoeft te doen is je computer scannen met een betrouwbare anti-malware toepassing, zoals Spyhunter. Beiden zullen het virus snel automatisch detecteren en verwijderen.

Ook kan je kiezen voor een handmatige verwijdering. Dit is wat ingewikkelder, maar we hebben een stap voor stap handleiding opgesteld om je bij dit proces te helpen – scroll naar onderaan dit artikel en bekijk hem even down below.

Als je bepaalde problemen ondervond en Win Speedup 2018 niet kon verwijderen, zowel handmatig als automatisch, aarzel dan niet en vraag ons om hulp in de onderstaande commentaar sectie.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Win Speedup 2018 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Win Speedup 2018 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Hoe Win Speedup 2018 te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Win Speedup 2018 installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Win Speedup 2018 .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Win Speedup 2018 van uw browsers

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-win-speedup-2018

Removal guides in other languages

Win Speedup 2018 (en) 
Win Speedup 2018 (de)  Flag of Germany
Win Speedup 2018 (es) 
Win Speedup 2018 (fr) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.