Controleer je Snapchat account: is deze veilig?

Controleer je Snapchat account: is deze veilig?

Snapchat is één van die onderhoudende sociale netwerk platforms die het vertrouwen van miljoenen gebruikers wereldwijd won. Een makkelijk te gebruiken app, die niet veel ruimte in beslag neemt op het apparaat en voorziet in een prettige manier om, om te gaan met vrienden, het was voorbestemd succesvol te zijn. De toepassing past zich ook aan, aan het seizoen door je voor te stellen om opwindende filter uit te proberen. Hoewel dit een relatief simpele app is, heeft het een enorme overwinning geboekt in de sociale netwerk cirkel. Een van de meest verwelkomde eigenschappen was waarschijnlijk het feit dat de foto’s die de gebruiker verstuurde verwijderd werden en de ontvanger ze niet kon downloaden. Ook voor het geval waarin mensen erin slaagden een schermafbeelding te nemen van de ontvangen inhoud, kwam Snapchat met een idee opdraven: nu, word je geïnformeerd dat de persoon waaraan je de foto stuurde erin slaagde een schermafbeelding te maken. Desalniettemin, zijn platformen die miljoenen bedienen gedoemd om vroeger of later te maken te krijgen met een tegenslag.

Ja, Snapchat heeft een paar veldslagen met hackers, die misleidende strategieën gebruikten om inzicht te krijgen in de Snapchat gemeenschap, overleefd. Dit is een vervelende storing met gebruiker privileges om zichzelf uit te drukken en te communiceren met hun vrienden en familie. Voel je, jezelf onzeker bij het versturen van “snaps” aan mensen uit je contactlijst? Vrees je dat een rogue derden toegang zal krijgen tot je foto’s? Stop met je zorgen te maken en controleer of je hier reden toe hebt. Natuurlijk zijn de volgende tips van toepassing op alle accounts die je beheert.

Als een site, die ingesteld is om je automatisch aan te melden, herhaaldelijk vraagt om je gegevens te voorzien is het mogelijk dat iemand anders toegang heeft tot je accounts. Als zij uitloggen, zal bij je volgende bezoek gevraagd worden om je opnieuw aan te melden. Okay, stel je hebt je profiel ingegeven. Is het gewijzigd op een manier die niet door je werd toegestaan? Nieuwe vrienden, nieuwe bijnaam, onbekende posts? Het is mogelijk dat een ongeïdentificeerde bron deze wijzigingen aanbracht. Daarnaast, beschikken verschillende faciliteiten ook over maatregelen die gebruikers informeren als hun gegevens gewijzigd werden. Het zou je ook een melding moeten sturen telkens je account geopend werd van op een ander IP-adres. Helaas hebben niet alle online diensten deze handige eigenschap.

Als je geen van deze signalen hebt opgevangen, dan heb je geluk. Laat ons het echter geen geluk noemen: als je hard gewerkt hebt om je accounts te beschermen, doet deze uitspraak afbreuk aan je moeite. Wat voor moeite zeg je? Wel, je zou altijd moeten proberen om extreem moeilijke wachtwoorden te creëren voor je accounts. Vermijdt cliché codes die gebruikt worden door miljoenen anderen gebruikers.

Bron: grahamcluley.com.

Bron: https://www.2-viruses.com/examine-your-snapchat-account-is-it-safe

Lees "Controleer je Snapchat account: is deze veilig?" in andere talen

Examine your Snapchat account: is it safe? (en) 
Examine su cuenta de Snapchat: es segura? (es) 
Snapchat 계정 검사: 안전한가요? (kr)  Flag of South Korea
Snapchatのアカウントを調べる: 安全? (jp) 
Examine a sua conta Snapchat: é segura? (pt) 
Esamina il tuo account Snapchat: è al sicuro? (it) 
Undersøg din Snapchat-konto nærmere: er den sikker? (dk) 
Examinez votre compte Snapchat: est-il sécurisé? (fr) 
Kontrollera ditt Snapchat konto: är det säkert? (se) 
Untersuchen Sie Ihren Snapchat-Account: Ist er sicher? (de)  Flag of Germany
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Beveiligingsgidsen

Recente reacties

Meest recente berichten