Restoro Windows Repair beoordelen

Restoro Windows Repair komt handig van pas als je ernstige problemen ondervindt met je computer en het lijkt alsof de enige optie die je hebt het volledig opnieuw installeren van je Windows besturingssysteem is. Het kan eigenlijk je persoonlijke bestanden en belangrijk werk redden, dus is Restoro een essentieel tool in situaties waar niets anders nuttig is.

Er zijn veel allround tools die beweren alle computerproblemen te kunnen oplossen, inclusief het beschermen tegen malware, junk bestanden verwijderen, systeem optimalisatie en ga zo maar door. Restoro is er geen van – het is zeer gespecialiseerd maar tegelijkertijd een zeer efficiënt Windows herstelprogramma. Hier een lijst met problemen die Restoro dekt:

 • Windows fouten;
 • Blue screen of death;
 • Virus schade;
 • Vastlopende computer;
 • Besturingssysteem herstel;
 • Beschadigde DLLs.

Dit betekent dat als je één van deze problemen tegenkwam en je hulp nodig hebt, je kunt rekenen op Restoro om je te voorzien van de benodigde assistentie. Maar is het efficiënt? Kan het echt je systeem behoeden voor een ramp? Hoeveel zal het je kosten? We zullen al deze vragen en meer behandelen in de volgende beoordeling, blijf dus volgen.

Technische Informatie over Restoro

Het is een gespecialiseerde toepassing die enkel werkt met Windows Besturingssystemen. Het ondersteund verschillende versies, Windows XP, 7, 8, en 10, zowel 32-bit als 64-bit systemen. De enige vereiste voor Restoro om probleemloos te werken op je systeem is om minstens 512MB aan RAM te hebben. Ook een deftige toegang tot internet geniet de voorkeur zodat het programma verbinding kan maken met online servers en nieuwe bestanden kan downloaden die de beschadigde kunnen vervangen.


Er zijn 3 hoofdgebieden die Restoro zal verzorgen tijdens het scannen van de computer, wat niet meer dan 5 minuten in beslag zal nemen – hardware, beveiliging, en stabiliteit. Het zal je CPU-kracht en temperatuur, de snelheid van je harde schijf, en geheugen in de gaten houden om ervoor te zorgen dat je computer probleemloos blijft werken. Het zal ook zorg dragen voor de stabiliteit van je systeem en toepassingen die het vaakst crashen analyseren. Tenslotte, dekt deze scan ook de beveiliging en zal hij zoeken naar virussen, adware, Trojanen en andere soorten van malware.

Nadat de scan voltooid werd, zal Restoro je voorzien van een gedetailleerd rapport van alle problemen die je hebt op je systeem. Deze scan is trouwens gratis – je moet geen licentiesleutel kopen om je computer te scannen met Restoro.

De ontwerpers van Restoro beweren dat dit de enige computer herstel toepassing op de markt is die ook echt de schade aangebracht aan je systeem kan omkeren. Ze beschikken over een unieke, gepatenteerde technologie om dit doel te bereiken. De toepassing beschikt over een enorme online-database met meer dan 25 miljoen componenten van het Windows besturingssysteem, dus als er iets fout gaat, kunnen ze gewoon het beschadigde bestand vervangen en op deze manier het probleem oplossen.


We hebben ondervonden dat Restoro zeer efficiënt is bij het oplossen van problemen met het Windows besturingssysteem. Als je computer beschadigd werd door virussen of toepassingen van derden, kan je zeker rekenen op deze tool om je systeem te herstellen en het weer geweldig te maken. Dus, als je systeem zeer traag is of het steeds crasht en je weet niet waarom – is Restoro een goede keuze. Er zijn echter ook wat nadelen.

We hebben reeds vermeld dat het niet het meest allround tool is dat je op de markt kan vinden, en dit is waarom. Hoewel Restoro ook in aanmerking komt als een anti-malware tool, kan het de normale AM-tools niet vervangen omdat het geen real-time functie heeft en het ook niet kan verhinderen dat malware bestanden op je systeem raken. Wat het kan doen, is de bestanden die beschadigd werden door virussen herstellen en ook kwaadaardige bestanden uitschakelen/verwijderen.

Het kan ook geen toepassingen van derden herstellen. Bijvoorbeeld, als je problemen hebt let Adobe Photoshop of de één of andere mediaspeler die niet voorzien wordt door Windows, zal Restoro je hier niet bij kunnen helpen. Het is mogelijk date r problemen zijn met je computer die veroorzaakt worden door defecte hardware, het is duidelijk dat Restoro je hier niet kan bij helpen. Het kan echter misschien wel detecteren wat het probleem is, waardoor het makkelijker wordt om het te herstellen.

Restoro Herstel Proces

Hoe kan deze toepassing problemen oplossen aangaande Blue screen of death, het crashen of vastlopen van het besturingssysteem? Wel, het scant tijdelijke mappen en het register om alle bestanden te detecteren die niet nodig zijn en enkel ruimte innemen op je harde schijf. Het zal deze detecteren en verwijderen.

Daarna zal het scannen op defecte bestanden en beschadigde DLLs. Dit kan een ernstig probleem vormen voor je computer. Deze bestanden kunnen na verloop van tijd beschadigd raken door allerlei wijzigingen die je zelf aanbacht of die door andere programma’s doorgevoerd werden. Het herstellen ervan is vrij gemakkelijk voor Restoro – het vervangt gewoon beschadigde bestanden met nieuwe.

Het kan je Windows besturingssysteem herstellen zonder dat je Windows opnieuw moet installeren. Dit laat toe dat je al je persoonlijke bestanden en instellingen kunt behouden. Restoro voorziet ook de mogelijkheid om je systeem terug te zetten naar de staat van voor het herstel. Tenslotte kan het ook de schade opgelopen door een virus herstellen volgens dezelfde methode – nadat je een virus verwijderde met een anti-malware software, kan Restoro scannen op beschadigde bestanden en deze vervangen.

Prijzen en Vergelijking

AM Tool

Prijs

Reimage

$37,95

Malwarebytes

$24,99

Plumbytes

$49,95

Het scannen van je computer met Restoro om problemen te detecteren is gratis. Als je deze echter wilt oplossen moet je een licentiesleutel kopen. Deze kost je $41,95 per jaar voor één computer. Voor een extra $17 zal je twee extra licentiesleutels ontvangen.

Trouwens ze bieden je een 60 dagen tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat je dit tool kan proberen en als je er niet tevreden over bent, je 100% van je geld terugkrijgt binnen de 60 dagen na aankoop.

Herstel tools aangeboden door Restoro is niet het enige wat je in ruil zult krijgen. Ze zullen je ook voorzien van een 24/7 live ondersteuning. Als je problemen met of vragen hebt over deze software, kun je hen steeds bellen op 1-888-658-5291.

Andere optimalisatie tools zoals Reimage of Glary Utilities Pro hebben een vergelijkbare prijs – $37,95 en $39,95. Er zijn ook wat gratis tools, zoals Iobit Toolbox. Als je echter problemen hebt met je Windows besturingssysteem en een allround tool is niet iets waar je naar op zoek bent, is Restoro perfect – absoluut zijn geld waard. Het is bewezen efficiënter en sneller te zijn in vergelijking met andere gelijkaardige tools op de markt, de prijs is gemiddeld en je zal een geweldige 24/7 tech ondersteuning ontvangen als bonus.

Samenvatting

Er zijn veel Excellent reviews of Restoro op Trustpilot – klanten lijken tevreden te zijn. Dit komt perfect overeen met onze mening omwille van de functionaliteit en waarde die je krijgt bij het aankopen van deze software. De enige manier waarop je niet tevreden kunt zijn met Restoro is door het hebben van foute verwachtingen. Het is belangrijk dat je beseft dat het een zeer gespecialiseerde tool is die mirakels kan verrichten met Windows besturingssystemen en systeembestanden, maar het je niet kan helpen als je problemen ondervindt met programma’s van derden of als je een software wilt die je computer beschermt tegen malware.

Waarschijnlijk weet je wel dat anti-malware software vaak problemen heeft om samen te werken, maar Restoro kan perfect gekoppeld worden met welk anti-malware tool dan ook. Je moet ons of de beoordelingen van honderden tevreden klanten niet geloven – probeer het gewoon zelf en als je niet tevreden bent kan je je geld terugkrijgen.

Positieve kanten van Restoro Windows Repair

 • Herstelt Windows OS zonder het verlies van persoonlijke bestanden
 • Geld terug garantie
 • Verwijdert malware bestanden
 • Kan het blue screen of death herstellen
 • Verzekert de stabiliteit van het systeel

Negatieve kanten van Restoro Windows Repair

 1. Geen bescherming tegen malware
 2. Kan toepassingen van derden niet herstellen
 3. Werkt enkel op Windows OS

Bron: https://www.2-viruses.com/reviews/restoro-windows-repair-review

Lees "Restoro Windows Repair beoordelen" in andere talen

Restoro Windows Repair (en) 
Restoro Windows Repair (fr) 
Restoro Windows Repair (jp) 
Restoro Windows Repair (it) 
Restoro Windows Repair (pt) 
Restoro Windows Repair (lt) 
Restoro Windows Repair (es) 
Restoro Windows Repair (dk) 
Restoro Windows Repair (se) 
Restoro Windows Repair (de)  Flag of Germany

12 responses to “Restoro Windows Repair

 1. Hallo Restoro hulp verlening / ik heb betaald voor de virus onderdrukker en service betaald 41,95 een paar maanden geleden nu geen icoontje meer op de balk en kan uw service telefoonnr, niet vinden, kunt u mij het per mail toe zenden uw telefoonnr.? ????? e-mail [email protected] b.v.b. dank

 2. hier ook je betaalt en je krijgt een licentie sleutel , die werkt maar 1 keer Scannen kan je hat hele jaar maar reparaties niet Je moet meer betalen als je hem wil voor 1jaar wil Ik ahd voor 1jaar gevraagd , kereeg voor 1 keer en heb hem willen upgraden , maar krijg het niet in orde
  betrouw dat niet meer Zeg tegen volgend jaar mijn abonnement op

 3. ik heb geen geldige visa card meer en wil restoro met ideal betalen kan dat?
  na reactie plaatsen krijg ik het antwoord dat ik dit al eerder gedaan heb, klopt, maar nooit een reactie gehad en nog steeds geen ideal bij de betalingsmogelijkheden
  handmatig geprobeerd maar reparatiefase loopt vast

 4. Duidelijk dat hier lokkers aan het werk zijn. Licentiecode voor gratis reparatie invullen lukt inderdaad niet.
  Laat u niet misleiden, hier zijn subtiele misleiders aan het werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.