Hoe Je Computer Beschermen Met De Plumbytes Anti-Malware Tool

 

Plumbytes is een allround anti-malware tool dat je computer kan beschermen tegen allerlei virussen alsook inactieve registers kan opruimen of bestanden kan uitschakelen die mogelijk een dreiging vormen voor je systeem. Er is een premium en een gratis versie van deze toepassing, je kiest zelf of je het wil kopen of dat je enkel de functies gebruikt die beschikbaar zijn in de gratis versie. Een meer gedetailleerde Plumbytes anti-malware review vind je hier: http://www.2-viruses.com/reviews/plumbytes-anti-malware.

Hoe je computer scannen met de Plumbytes Anti-Malware tool

  1. Open het programma en start de scan. Open de toepassing en klik op de “Voer een Scan uit” knop. Hierna zal de scan automatisch starten.
  2. Scan proces. Van zodra de scan start, kan je het scan proces in real time volgen.
  3. Scanresultaten. Als de scan voltooid is, zal je de resultaten te zien krijgen. Als er geen virussen op de computer zitten, krijg je een bericht te zien als in de onderstaande afbeelding. Als de anti-malware tool virussen of kwaadaardige bestanden detecteert, zal het je een lijst tonen en je erover informeren.
  4. Andere scanmethodes. Je kan ook kiezen of je de computer op een normale manier wilt scannen of een slimme scan wilt uitvoeren, de keuze is aan jou. De selectie kan gevonden worden in het linker menu.
  5. Scan geschiedenis. In hetzelfde menu kan je de geschiedenis van je scans nakijken en de lijst met dreigingen die in het verleden werden gedetecteerd.
  6. Instellingen. In het instellingen menu kan je een alternatieve taal of voorkeuren van de toepassing kiezen.
 
 

Over de auteur