Mac Security Plus Malware - Hoe te verwijderen

Mac Security Plus mag er dan op het eerste gezicht wel uitzien als een nuttige tool, het heeft echter een donkere kant waarvan je op de hoogte zou moeten zijn. Cyberbeveiligingsexperts categoriseren het als een rogue anti-spyware tool en ze doen dit niet zonder reden. Het wordt geadverteerd als een efficiënt programma dat je Mac-systeem kan beschermen tegen allerlei soorten dreigingen. Helaas, is Mac Security Plus gekend om net het tegenovergestelde te doen – het kan tot verschillende cyberveiligheidsproblemen leiden en schadelijk zijn.

Meer nog, Mac Security Plus gebruikt actief misleidende distributiemethodes, dus kan het tegen je wil in op je computer geïnstalleerd worden of gewoon zonder je ervan op de hoogte te stellen. Natuurlijk kan je deze tool ook zelf downloaden en installeren, maar we raden je ten zeerste af dit te doen. Lees dit artikel en kom te weten waarom het ongewenst en zelfs schadelijk is.

Ook als dit programma reeds actief is op je computer maar je hebt geen idee vanwaar het kwam of hoe je het kunt verwijderen, zullen we je helpen.


Mac Security Plus Malware removal

Mac Security Plus Kenmerken

Een van de meest vervelende kenmerken van Mac Security Plus – het start automatisch telkens je de computer aanzet. Dit komt omdat het programma automatisch wat specifieke bestanden genereert die gebruikt worden om de toepassing automatisch uit te voeren. Het kan ook wat bestanden opslaan op je harde schijf die bedoeld zijn als herstel/back-up punten, opdat het programma automatisch opnieuw geïnstalleerd zou worden na het verwijderen ervan. Dit maakt het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing heel wat ingewikkelder.

Dus wat gebeurt er als Mac Security Plus automatisch gestart wordt? Nou, het toont de scaninformatie en beweert dat je computer gescand wordt, met de bedoeling kwaadaardige toepassingen, virussen en junk bestanden te detecteren. Jammer genoeg is dit gewoon een grote leugen. Het is niet zo moeilijk te raden dat ze geen enkel legitiem scanmechanisme hebben – ze bootsen gewoon het proces na en tonen wat goed uitziende afbeeldingen om je te overtuigen dat er echt van alles gebeurt.

Ongeacht het feit dat de scan engine van Mac Security Plus niet bestaat, levert het nog steeds Tal van resultaten. Helaas zijn deze altijd slecht – best omschrijft men het als een valse positieven scannen techniek die gebruikt wordt door allerlei rogue anti-spyware programma’s.

Dit betekent dat na elke scan (wat telkens zal gebeuren als je de Mac aanzet), je wat slecht nieuws te horen krijgt – je computer is geïnfecteerd met allerlei virussen en je hebt onmiddellijk hulp nodig. De originele waarschuwing ziet er als volgt uit:

Het systeem is geïnfecteerd

Je systeem is geïnfecteerd. Het is ten zeerste aanbevolen je systeem te zuiveren om cruciale informatie zoals creditkaartnummers enz. te beschermen. Ongeregistreerde Exemplaar

Sorry, het exemplaar van je programma is niet geregistreerd. Registreer om je systeem te kunnen zuiveren.

Het plannetje van Mac Security Plus om geld te verdienen zou nu toch duidelijk moeten zijn. De cybercriminelen verantwoordelijk voor dit programma genereren nep resultaten om je te overtuigen de premium versie van het programma te kopen, welke alle problemen zal oplossen. Helaas is het echte probleem dat er geen problemen zijn (meestal) en ze je gewoon beliegen.

Daarnaast heeft Mac Security Plus ook nog andere ongewenste eigenschappen – het kan allerlei kwaadaardige programma’s op je systeem laten infiltreren, het trager laten werken en je vervelen met overvloedige advertenties. Natuurlijk moet je deze cyber rommel zo snel mogelijk verwijderen.

Hoe Mac Security Plus Je Mac Infecteerde en Hoe Het Verwijderen?

We hebben verschillende rogue toepassingen onderzocht, zoals Tapsnake, PC Repair PRO, of Similar Photo Cleaner en ze worden allemaal op een gelijkaardige manier. Er zijn eigenlijk twee manieren – of je wordt misleid door hun advertenties en installeert het zelf, of het infiltreerde samen met andere gratis programma’s die je downloadde vanop het internet. Wat het ook is, als je het systeem beschermt met een legitiem anti-malware programma zal dit verhinderen dat Mac Security Plus op je systeem raakt.

De beste eigenschap van Mac Security Plus is waarschijnlijk dat je het gemakkelijk kunt verwijderen. Alles wat je hoeft te doen is een volledige scan uitvoeren met een betrouwbaar programma zoals Combo Cleaner. Het zou alle geïnfecteerde bestanden alsook alle gerelateerde onmiddellijk moeten detecteren en verwijderen. Dit wordt trouwens ook automatisch gedaan dus je moet niet over enige kennis beschikken op dit gebied.

We raden ook aan dat je dit programma op je computer laat staan omdat het je in de toekomst tegen gelijkaardige dreigingen kan beschermen. In elk geval, als je nog vragen hebt aangaande deze infectie of de verwijdering ervan, stel ze dan gerust in de onderstaande commentaar sectie.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Mac Security Plus Malware en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Mac Security Plus Malware en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Removal guides in other languages

Mac Security Plus Malware (dk) 
Il malware Mac Security Plus (it) 
Le malware Mac Security Plus (fr) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.