Similar Photo Cleaner - Hoe te verwijderen

Similar Photo Cleaner wordt verondersteld een nuttig gratis tool te zijn dat toebehoort aan de categorie van systeem optimaliseerders. Het zou je computer moeten scannen en foto’s en afbeeldingen moeten lokaliseren die dubbel zijn of erg veel op elkaar lijken en dan de kopieën verwijderen, waardoor er wat meer ruimte vrijkomt op je harde schijf en de prestaties van de computer verbeterd worden.

Jammer genoeg hebben we ontdekt dat sommige eigenschappen van Similar Photo Vleaner duidelijk kwaadaardig zijn en daarom categoriseren we het ook als een rogue toepassing. Hoewel het er misschien niet uitziet als een directe bedreiging voor je cyberveiligheid zijn eer tal van ongewenste zaken die geleverd zullen worden door Similar Photo Cleaner.


Similar Photo Cleaner removal

Eén van deze zaken – de ingewikkelde verwijdering van deze toepassing. Dus als je jezelf net realiseerde dat deze tool niet goed is en je wilt het verwijderen, kunnen er zicht wat moeilijkheden voordoen. Gelukkig heb je, je weg gevonden naar onze website en deze blog post, we zullen je voorzien van gedetailleerde, stap voor stap Similar Photo Cleaner verwijderingsinstructies. Ook zullen we het hebben over de voornaamste eigenschappen van deze rogue toepassing, dus blijf lezen.


Similar Photo Cleaner pup

Attributen van Similar Photo Cleaner

Meestal delen, rogue toepassingen, zoals Mac Cleanup Pro, Mac Tonic, of WinZip Driver Updater dezelfde eigenschap – eerst zijn ze gratis en als je iets gedaan wilt hebben wordt je onmiddellijk gevraagd om te betalen. Er is niets mis met het betalen voor services of software, maar er is een belangrijk element in deze deal – de service of software moet nuttig zijn. Bijvoorbeeld, als je een kijkje neemt op onze beoordelingen sectie, zul je zien dat we allerlei optimalisatie tools, anti-malware en antivirusprogramma’s aanbevelen die betalend zijn. Dit is volledig in orde omdat deze iets aan waarde kunnen toevoegen aan je systeem (je gegevens beschermen, je computer versnellen, etc.) en het is het waard om te betalen voor beveiliging. Het probleem met Similar Photo Cleaner is dat het geen enkele waarde toevoegt en ze agressieve technieken gebruiken om je te doen betalen.

Daarnaast, zijn er mogelijk nog andere veiligheidsproblemen met deze toepassing. Hoewel het vrij verkrijgbaar is in de App Store, wat de legitimiteit zou moeten bewijzen, zal je browser, als je probeert om het rechtstreeks te downloaden vanop hun website www.similarphotocleaner.com, waarschijnlijk de download blokkeren omdat het deze software herkent als gevaarlijk. Als je een soort van anti-malware software op je computer geïnstalleerd hebt, zal deze je ook waarschuwen voor potentieel ongewenste software, omdat Similar Photo Cleaner ook hierin vervat zit in de

Voornaamste databases van anti-malware tools.

Deze tool kan irritant zijn, omdat eens het opent, het moeilijk kan zijn om het af te sluiten. Ze stellen actief voor om de computer te scannen op dubbele foto’s en afbeeldingen die opgeslagen zijn op de harde schijf. Als je van gedachten verandert en dit niet meer wilt doen zal je het moeilijk hebben om de toepassing af te sluiten. Ook zullen ze je constant aanzetten tot het kopen van een premium versie van dit programma. Normaal zou dit $89,99 kosten maar ze beiden het je aan met korting tegen de prijs van $14,95. Deze karting wordt echter steeds aangeboden, dusk un je het beschouwen als zijnde een normale prijs.

We hebben gemengde gevoelens aangaande de functionaliteit van Similar Photo Cleaner. Enerzijds, het is in staat om je computer te scannen en foto’s die erg veel op elkaar lijken te detecteren/verwijderen. Anderzijds, is deze eigenschap $14,95 waard, er zijn tal van gratis alternatieven die dit voor je doen?

Hoe Similar Photo Cleaner Verwijderen

Het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing kan handmatig of automatisch worden uitgevoerd. Het is duidelijk dat het veel gemakkelijker en sneller is om dit automatisch te doen. Daarom zou je, je computer moeten scannen met Combo Cleaner. Scan gewoon je Mac met één van deze programma’s en er zal voor de rest gezorgd worden. Een anti-malware programma zal automatisch de infectie en alle bestanden die eraan gerelateerd zijn detecteren en verwijderen.

Je kunt dit ook handmatig doen. Als je een pictogram van deze toepassing op je bureaublad hebt, sleep het dan gewoon naar de prullenmand, die je aan de rechterkant van het dock terugvindt. Daarna moet je de volgende bestanden verwijderen:

~/Library/LaunchAgents/com.techyutils.spchlpr.plist

~/Library/Preferences/com.techyutils.Photos-Duplicate.plist

~/Library/Application Support/Similar Photo Cleaner

~/Library/Similar Photo Cleaner

~/Library/Application Support/spc

~/Library/LaunchAgents/com.techyutils.spchlpr.plist

~/Library/hlprspc

~/Library/Logs/Similar Photo Cleaner.log

~/Library/Logs/spchlpr.log

~/Library/Caches/com.techyutils.spchlpr

~/Library/Caches/com.techyutils.hlprUpdater

~/Library/Caches/com.techyutils.Photos-Duplicate

/Applications/Similar Photo Cleaner.app

~/Library/Preferences/com.techyutils.spchlpr.plist

~/Library/Preferences/com.techyutils.Photos-Duplicate.plist

De bibliotheek kan geopend worden door te klikken op “Finder”, “Ga”, en dan tegelijkertijd de CMD en ALT toetsen op het toetsenbord ingedrukt te houden en de “Bibliotheek” optie te selecteren, welke zou moeten verschijnen tussen de “Home” en “Computer” options. Als je vragen hebt over dit onderwerp, aarzel dan niet en neem contact met ons op via de onderstaande commentaar sectie.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Similar Photo Cleaner en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Similar Photo Cleaner en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-similar-photo-cleaner

Removal guides in other languages

Similar Photo Cleaner (en) 
Similar Photo Cleaner (es) 
Similar Photo Cleaner (it) 
Similar Photo Cleaner (de)  Flag of Germany
Similar Photo Cleaner (fr) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.